₵₳₱ł₮ØⱠɄⱠ 4:Jocurile anuale

2.1K 117 26
                                    

~~~~~∆~~~~~~

Odată ce ieșisem de la detenție.
M-am gândit să o aștept pe  Jiyoon,să mergem împreună acasă.Nu-mi luase mai mult de 5 minute să ajung la celălalt corpt,față de unde eram eu acesta era puțin mai diferit la arhitectură dar erau asemănătoare.Am cercetat cu privirea fiecare elev însă nici urmă de ea.Ce-i ia atât?

Trezită din gânduri în momentul în care vocea familială mã făcu să tresar întorcându-mă spre sursă;

— Haesoo!Mă luă aceasta în brațe strâns afișând zâmbetul său radiant.

—  Mergem acasă?

— Hmm,mai târziu!Ce zici de un Milkshek ?

Propunerea ei era foarte bună,ochii deja strălucindu-mi și fară vreo ezitare o luasem pe aceasta de braț îndreptându-ne spre cea mai apropriată cafenea.Odată ce ne-am găsit un loc la o masă,ne-am ocupat fiecare locul,rãsfoind meniul adus de unul din chelneri.

— Haesoo!Mi-am ridicat privirea din meniu,dând de expresia confuză al lui șatenei.

— S-a întâmplat ceva?!

— Cunoști cumva un băiat pe nume Park Jimin?Mă aținti cu privirea,fapt ce mă determină să-mi măresc ochii.
Eram confuză cum că ea l-ar cunoaște pe acel tip,având în vedere că suntem lap corpuri diferite,iar liceul ei e la vreo 4 strãzi distanță.Dar totuși din câte se pare Jimin e destul de cunoscut de toată lumea la fel ca și ceilalți băieți din gașca lui.~Am clătinat din cap.

— De ce mă întrebi pe mine despre el?

—  Nimic ,colegele mele tot bârfesc despre el.Spun că e foarte hot!

Rãspunse ea visãtoare lucru ce mă făcu să-mi dau ochii peste cap.Pe naiba e ăla atractiv...

Am ignorat ceea ce spuneam și mi-am aținti atenția spre cele două milksek-uri aduse de Chelner
Cand am vazut că în cafeneua este internet gratuit,am decis amândouă să servim acolo băuturile.

În timp ce Jiyoon privea în acranul telefonului ochii ei se lărgiră instant,oprindu-mă din băut.

 —  Ce naiba?!" Strigă brusc și îmi apucă încheietura mâinii arãtându-mi ecranul telefonului ce afișa un anunț;

"Pentru toții elevii de înaltă rezistență,vrem să ne cerem scuze pentru ca am uitat să vă spunem că. anualele.P.E.Jocuri,vor avea loc mâine dimineață.Va rugăm să vă aduceți uniformele cu voi,și echipamentul de sport.Începând de mâine vom începe pregătirile pentru campionatul de atletism deasemenea.Sperăm ca anul acesta liceul nostru să obțină rezultate foarte bune. Cele mai profunde scuze din partea consiliului școlar și grupului de organizare a sportului de acest an Bangtan."

—Ce dracu?".Jocuri anuale în prima săptămană de școală?!Cred că glumesc!

Dacă o să mă omoare prea tare jocuriile astea!Destul că am un corp slab!Ce ar trebui să fac?
Dar eu pot argumenta că această școală întarziată, sau altfel mă va face să numai pot trece primul trimestru..aishh prea multe probleme.Starea mea relaxantă se schimbase total,după ce băusem milksek-urile amândouă ne-am întrebtat spre apartamentul nostru.Ajunsă acasă mi-am făcut un duș rapid urmând ca după să fac puâină ordine prin cameră și să-mi calc uniforma școlara,alături de hainele suplimentare pentru mâ ine pe care le pusem într-un rucsac și papucii sport.Jiyoon făcuse la fel și după amândouă ne-am apucat de cină.

***

Dimineața deja își făcuse apariția mai repede decât mă așteptam ,spre ghinionul meu,m-am ridicat în șezut,târâindu-mi picioarele pe parchetul rece spre baie.După ce îmi făcusem rutina m-am îmbrăcat rapid în uniformă urmând să-mi iau rucsacul cu echipamentul sportiv și să ies cu Jiyoon spre liceu.Odată ce am ajuns la sala de jocuri a școlii olimpice,ne-am luat la revedere.Ea plecând spre clasa  ei,în timp ce eu am abordat-o pe Seonmin.Ne-am alăturat celorlalâi din clasa noastră,iar atunci directorul își făcuse apariția pe scenă;

₥Ɏ ₳ⱤⱤØ₲₳₦₮ ฿ØɎ₣ⱤłɆ₦Đ|₱.J₥(TRADUSA)Where stories live. Discover now