Capitolul 15:Cât de puternic este patul lui Rapmonster

1.4K 91 55
                                    

După o altă rundă de contraziceri și ghionturi primite din partea brunetului,afara inca  ploua torențial,putând auzi stropi de ploaie cum se loveau puternic de acoperișul casei,precum și câteva tunete,semn în care îmi dase de înțeles că vremea de afară nu avea să se schimbe prea târziu,mai ales când deja ora era foarte târzie.Singura variantă strălucită a fost să rămânem peste noapte.

La început îmi conveni puțin ideea,gândindu-mă că puteam să dorm pe canapea,asta până cuiva a trebuit  să-l ia gură pe dinainte.Bineînțeles că ,nu era posibil una ca asta,mai ales când eram atâțea,și normal că trebuia să ne împărțim fiecare,cine doarme cu cine.Dar atunci când Namjoon ne enumeră pe fiecare în parte cine stă cu cine,cât eu dar și Jimin ne-am privit mirați,văzând mirarea pe chipul lui,parcă dându-mi de înțeles că nici el nu voia asta. Aveam de gând să protestez că pot folosi canapeaua,însă brațul lui Jimin ce se strecură brusc  în juriul  taliei mele,trăgându-mă mai mult spre el mă determină să tac fiind înebunită de ce tâmpenia ar mai putea acesta să spună.Mă privi direct în ochi intens,gest ce mă făcu să mă pierd...

—Nț! Tu dormi cu mine Babe!Ști că nu pot rezista fără tine.

M-am înecat la propriu cu aerul pe care îl expiram,simțindu-mă pentru un moment că rămasem fără aer iar fața să-mi ia foc.Deci chiar a făcut-o!Modul senzual prin care pronunțase cuvintele dase de înțeles cu totul altceva decât ceea era defapt,și sunt sigură că nu doar eu credeam asta. Mai ales când le-am prins privindu-ne cu subînțeles iar pe Yoongi să ne facă din ochi,lucru care îmi făcu pielea de găină.

Jimin gândea atât de impudic încât îmi venea mereu să-i trântesc acum ceva în cap.Iar era atât de schimbător când venea vorba de starea lui de spirit.N-avea limite și asta o știa foarte bine cred că și el.

— Aish cât de nerușinat să fi,faci fata să se jeneze din vina ta!

Se trezi cu o palmă peste cap dată de către Jin,care îl determină să-mi de-a drumul și să se văite din vina dureri,iar pe ceilalți să izbucnehască în râs.Jimin ar fi vrut să protesteze dar gestul lui Jin pe care îl execută cu degetul arătător îl făcu să tacă,lucrul ăsta amuzându-mă teribil.

Jin era ca o mamă,și asta îmi plăcea enorm la el,știa să-și educe copiii cum trebuie.

— Deci fiecare să înțeleg că e mulțumit unde va dormi.Declară Namjoon când se întoarse dându-ne fiecăruia schimburi.Mie pe o parte nu fiind că nu mă prindea nimic de a lui dar totuși am dat să-i iau din mâinile sale singura pereche de pantaloni scurți care mai rămase și tricoul gri care era de două ori cât bine,dar mâna lui Jimin mă împiedică să le iau când mi-a dat peste mână.

— Au!De ce ai făcut asta?

M-am întors privindu-l urât.

—Nu-i nevoie să te mai schimbi!

M-am încruntat cât eu dar și ceilalți,nu înțelegeam ce la apucat dar nu aveam de gând să mai continue subiectul ăsta deși eram confuză.Jin pe o parte ia zâmbit,era un zâmbet straniu cu puțin trop de răutate în el.Atât de ciudată era situația aceasta...

— De ce nu o lași să se schimbe cu hainele lui Namjoon Hyung?Ești cumva gelos?

Jungkook fusese cel care îl întrebă zâmbind cu șiret,lucru ce mă făcu și pe mine să râd nu era reacția lui Jimin ci mai degrabă strâmbătura mezinului când îi arătă semnul păcii.

— Exact!Ești cumva gelos Jiminie?De dată aceasta Taehyung îl întrebă acompanându-l pe mezin care rânjea drăcește spre brunetul de lângă mine.

₥Ɏ ₳ⱤⱤØ₲₳₦₮ ฿ØɎ₣ⱤłɆ₦Đ|₱.J₥(TRADUSA)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum