₵₳₱ł₮ØⱠɄⱠ 5:Rambursarea datoriei

1.9K 110 18
                                    

~~~~~~∆~~~~~~

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

~~~~~~∆~~~~~~

"Te omor Park Jimin!Te omor!"

Încă încercam să procesez ceea ce s-a întâmplat în ultimele zece minute.Acum zăceam pe o bancă din afara sălii de sport,încercând să-mi revin.Rațiunea mea era distrusă,nu mai gândeam limpede.Chiar și-a permit asta?Dacă crede că m-a putut folosi în asemenea mod,greșește amarnic.Jimin n-are habar cu cine s-a pus!Câteva momente mai târziu profesorii de instrucție a jocuriilor sau întors și ne-am întors înapoi  la activitățiile noastre.Am ignorat faptul că Jimin era  prezent ,iar defiecare când dădeam del cu privirea,îmi mutam privirea cu motivul de a nu face contact vizual,până într-un moment când l-am prins privindu-mă intens,fapt care îmi dădea fiori pe șirea spinării.

"Ce se întâmplă cu tine Haesoo?"Revinoți!

Mi-am dat o palmă mintală trezindu-mă la realitate.După ce aproape toate activitățile erau pe sfârșite,am luat o pauză,așezându-mă pe una din bănci,totul era bine până când m-am trezit asaltată de Seomin și celelalte colegele de clasă.

— De unde l-ai cunoscut?Cum te-ai îndrăgostit de el?De ce nu ne-ai spus?,De ce e așa arogant?Cum ai devenit tu iubita lui?....și tot mai departe. Nu am răspuns nici unei dintre ele,ci doar le-am schițat un zâmbet fals plin de iritare.Știa că scena pe care Jimin o făcuse era  de dragul ca  fosta lui să nu-l mai deranjeze,dar totuși era enervant...se folosise de mine...din cauza lui primul meu sărut a fost distrus de el!

După ceva timp,odată ce toate activitățile au fost finalizate cu succes câteva,instructorii ne-au anunțat că e timpul să ne construim corturiile fiind ca se întuneca.Fiecare ne-am luat corturile începând a le asambla,pe când unii au scos scaunele de lemn distruse folosindu-le pentru focul de tabără.Nefiind familizată cu acest liceu nici cu colegii,ca colegă de cort am ales-o pe Seomim,ea fiind  singura persoană cu care voiam să stau și cu care mă atașasem în ultimul timp.Eram o persoană sociabilă de fel,dar uneori aveam dăți când preferam să stau un cochilia mea,iar încrederea nu mi-o puteam pune în orcine,nu persoane ca  Park!Cu ajutorul lui Seomin până la urmă reușisem să construiesc cortul,cu mici ocolușuri am reușit.Am privit în jur,observând că ceilalți deasemenea își terminse de făcut cortul.Instictiv l-am căutat pe Jimin cu privirea însă nici urmă de el.Voiam să port o discuție serioasă cu el,încât să-i scot ochii pentru ceea ce a făcut.M-a pus într-o poziție foarte jenantă,ceva ce mă scotea din minți.Acum tot liceul credea că sunt iubita lui!Dar faza era că nici urmă de el,iar asta îmi provoca un discomfort ciudat.Aish Park!

Seomin și-a luat hainele din sacul ei de dormit și am decis să o las să se schimbe,în timp ce eu supravegheam zona...

Puteam pur și simplu să mă schimb în cort,dar la cât de transpirată eram după toate acele activități,luasem decizia să mă schimb în băile liceului.Îmi luasem cele necesare cu mine,îndreptându-mă spre ușa liceului.Zona de corturi erau în spatele liceului,unde era puțină pădure,potrivită pentru un foc de tabără.

₥Ɏ ₳ⱤⱤØ₲₳₦₮ ฿ØɎ₣ⱤłɆ₦Đ|₱.J₥(TRADUSA)Where stories live. Discover now