₵₳₱ł₮ØⱠɄⱠ 7:Joacă-te dulce cu mine

1.8K 98 26
                                    

~~~~~∆~~~~~

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

~~~~~∆~~~~~

După un somn ce pot spune cã mi-a prins bine cât creeeului meu dar și stării mele de spirit,m-am trezit pe la ora 6:30 și m-am decis să merg la bucătărie și să-mi fac ceva de mâncare,mi-am fãcut doar un sandwich și mi-am preparat un suc de portocale.Uneori obișnuesc sã gătesc dar de data aceasta am spus pas,foame era prea mare ca sã mai rabdat pânã finalizez preparatul.Acel milskshek a fost bun dar până la urmă e doar o băutură nu îmi ținea de foame.O dată ce stomacul meu a fost mulțumit,am făcut puțină ordine prin bucătărie iar după  m-am dus pe canapea să mă uit la tv cu Jiyoon.

Nu știu de ce dar aceasta când îmi sesiză prezența nici nu mă privi ci doar privi ecranul televizorului.Părea supărată dar de ce?

Aceasta se ridicică din postura care ra și se întoarse spre mine privindu-mă direct în ochi,lucru ce mă făcu sã înghit în sec,rar mai vedeam o Jiyoon serioasã când era nu ieșea bine...

— Îți place de el?
Întrebarea ei bruscă mă făcu sã mă înec cu aerul pe care îl expiram, dar mai ales expresia ei serioasă când își ridică una din sprâncene.

— Ce?Sigur că nu!Și nu o să-mi placă. I-am răspuns sigurã fiind dea dreptul iritată despre acest subiect. Și pe lângă asta,eu doar vreau să-l ajut.Doar trei luni și totul s-a terminat.Am continuat.

— Aigoo dongsaeng a mea Nu știi ce spui pentru că tu nu ai avut niciodată o relație înainte.

Mă alintă ea râzând.

— Și ce dacă nu am mai avut relați înainte? Ce e neregulă cu asta?M-am încruntat.

—  Știu că inima ta e așa,te vei îndrăgostești cu ușurință de el , mai ales  fiind că ești foarte inocentă!Așa cã Haesoo nu mă face să greșesc,știu că o să-l placi într-o zi. Jiyoon zicându-mi pe un ton serios.Sunt sigură de asta!

Am râs...

—Asta nu se va întâmpla niciodată!

— Să-ți urmãrești cuvintele Haesoo!Exlamă șatena.Rãmâne de văzut,vei ajunge tu la vorbele mele te asigur!

  —  Ugh indiferent de...I-am răspuns ,apoi m-am dus în camera mea .Mi-am pregătit rucsacul și cărțile mele,apoi mi-am  călcat uniforma școlară.O călcam des la asta m-am obișnuit.
Când am terminat am decis să mă îmbrac.Am mers la mine în dulap și am apucat o pereche frumoși de pantaloni de pijama și un tricou.Am dat drumul la duș apa caldă atingânu-mi corpul meu epuizat.

Mă simțeam relaxată.Zoom-ul cu apă caldă umplând cada  apou m-am așezat incet în ea.După o spãlare ce pot spune cã m-a relaxat foarte bine,m-am îmbrăcat cu halatul de baie,ștergându-mi părul ud cu prosop mai mic.Nici nu m-am sinchisit să-mi usuc părul cu uscătorul ci m-am îmbrăcat degrabă în alte pijamale urmând sã mă arunc pe pat și să navighez pe rețele sociale.Mi-am deschis contul de instagram atunci când din greșeală am dat click accidental pe contul cuiva.Ochii mi se mării dându-mi o palmă mintală când dasem clik pe poza de profil.Era Sungyeon,fix de ea am dat?Curioasă am intrta pe contul său,văzând sute de postări și urmăritori la greu,față de mine ea era de zeci de ori mai urmărită,dar nu asta era important acum.Atenția îmi cãzu pe câteva dintre pozele acesteia când mă uitam aiurea peste postările ei,am dat de niște poze cu ea și Jimin împreună!

₥Ɏ ₳ⱤⱤØ₲₳₦₮ ฿ØɎ₣ⱤłɆ₦Đ|₱.J₥(TRADUSA)Where stories live. Discover now