●Beş●

2.8K 287 14
                                    




Sorgu Odasından 33 Gün Sonra

NYC

23.37

Adamın bakışları soğuk ve sertti. Lexi onu hiçbir şekilde tanımıyor olsaydı sırf ona bakışlarından dolayı kötü bir adam olduğunu düşünebilirdi.

''Sen.. nasıl..'' Lexi nefes nefese kelimeleri bir araya getirmeye çalışırken gözleri bulanıklaşmaya başladı. Elindeki silah parmaklarının arasından kayıp giderken bacakları artık bedenini taşıyamadı ve kendini yere doğru bıraktı. Ya da o öyle sandı. Çünkü Lexi yere düşerken, Steve Rogers çoktan onu yakalamıştı.

Sorgu Odasından 34 Gün Sonra

20.48

Lexi gözlerini açabildiğinde tanıdık olmayan bu odaya anlamsızca göz gezdirdi. Yaşadığı olaylar yavaşça zihnine dolarken, gözleri fal taşı gibi açıldı ve yatakta doğrulmaya çalıştı. Ama bacağında hissettiği acı ve bileğindeki kelepçe ile bunu yapamadı. Kafasından binlerce senaryo geçerken bacağının üst bölümündeki sargı bezine doğru baktı.

Vurulmuş muydu?

Kelepçeden kurtulmak için bir yol aramaya çalıştı ama hareket ettiğinde bacağı çok acıyordu. Kelepçeli bileğini sağa sola doğru sallarken, aniden odanın kapısı açıldı.

''Demek uyandın.'' dedi o tanıdık ses.

''Burası neresi? SHIELD değil. Yılbaşı ağacı gibi parlayan kulenizin odalarınında böyle olmadığına eminim.''

''Bir arkadaşımın evi. Buradan çıkmak istiyorsan, bana her şeyi anlatacaksın.'' dedi Steve Rogers.

''Çıkmak istiyorsam mı? Her şeyi anlattığımda beni öylece serbest mi bırakacaksın? Yaptığım onca şeyden sonra?'' diye sordu Lexi.

''Rumlow ya da Bucky beni orada öldürebilirdi. Ama Rumlow'ın hallet deyip oradan gittiğinde beni öldürecek kişinin sen olduğunu düşünmüştüm. Ama yapmadın. Beni yaralı bir şekilde bırakıp oradan çekip gittiğinde, helikopterde Bucky'nin onu öldüreceğini söylemiştin lafını duydum Lexi. SHIELD'ı 48 saat boyunca oyalamak ve beni öldürmek için oradaydın. Ama yapmadın. Her şeyi anlatmanı istiyorum. Her şeyi.''

''Kaç saattir uyuyorum? Şu an saat kaç?'' diye sordu Lexi, onun söylediklerini umursamayarak.

''Yaklaşık 21 saattir uyuyorsun. Saat 9'a geliyor. Ama bizim için zamanın bir önemi yok artık değil mi? Sonuçta sorgu odasında değilsin.''

''Benim için, hayatımın sonuna kadar zamanın önemi var Yüzbaşı. Bundan emin olabilirsiniz.''

●●●

Killer «» ◎Sorgu Odası◎ Steve RogersWhere stories live. Discover now