●Onbir●

2.6K 272 39
                                    


Sorgu Odasından 35 Gün Sonra
-
04.15

Lexi, Steve'in yardımıyla küvetten çıktığında hemen havluya sarındı. Sam'in getirdiği temiz kıyafetleri üstüne geçirdi ve odaya geri dönüp yatağa yattı. Bacağındaki sargı bezlerini değiştirdiler. Ardından Steve'in tekrar onu kelepçelemesi için kolunu uzattı.

"Uyu. Başında bekleyeceğim zaten." dedi Steve. Lexi bir şey demeden ona arkasını dönüp gözlerini kapattı. Ateşi biraz daha düşmüştü.

4.58

Lexi uykusunda mırıldanıyor, yine kabus görüyordu. Steve ne dediğini duymak için dikkat kesildi ama anlaşılmıyordu. Kızın omuzlarının hafifçe sarsıldığını hissettiğinde ağladığını düşündü Steve. Uykusunda ağlıyordu. Yüzbaşı oturduğu sandalyeden kalkıp yatağa doğru yaklaştı ve yavaşça elini kızın omzuna koydu. Avucundan geçen sıcaklık Lexi'nin tenine değdiğinde biraz rahatladı. Birkaç saniye bekleyip iyi olduğundan emin olmak istedi. Tam kalkacakken kızın konuşmasıyla durdu.

"Lütfen burada dur." dedi hâlâ arkası dönükken Lexi.

"Odadan çıkmayacaktım zaten." dedi Steve.

"Lütfen.. yanımda kal."

Steve Rogers bir şey demedi ve sırtını yatak başlığına yaslayıp öyle oturdu.

7.37

Steve gözlerini aralayıp ne olduğunu anlamaya çalıştı. Lexi'nin yanında uyuya kalmıştı. Kızın yüzü artık ona doğru dönüktü ve uyuyordu. Yavaşça alnına dokunarak ateşine baktı, düşmüştü. Böylesine huzurla uyuyan bir kızın katil olduğunu kim anlayabilirdi ki?
Birkaç saç tutamı yüzüne doğru düşmüştü. Steve yavaşça elini ona yaklaştırdı. Tam saçına dokunacakken durdu. Ne yapıyorum ben? diye düşündü.

Yataktan kalktı ve odadan çıkıp kapıyı kilitledi.

•••

Killer «» ◎Sorgu Odası◎ Steve RogersWhere stories live. Discover now