●Oniki●

2.6K 260 34
                                    


Sorgu Odasından 35 Gün Sonra
-
10.43

Lexi gözlerini araladığında, kelepçe olmayan kolunu fark ettiğinde ilk başta afalladı. Gece çok ateşinin çıktığını hatırlayınca kendine geldi. Şimdi daha iyi hissediyordu. Bacağına dikkat ederek doğrulduğunda yatak başlığına yaslandı. Pencereleri kilitli olan bu odadan kaçması imkansızdı. Bacağı bu halde olmasaydı belki şansı olabilirdi ama yürümesi bile zordu. Aklına gece gördüğü rüyalar geldi.

Steve Rogers'ın onu boğduğu anlar.

Eli istemsizce boğazına gitti. Bir süre öyle durup olanları düşündü. Dakikalar sonra odanın kapısı açıldı ve Steve gözüktü.

"Konuşmamız gerek."

"Sürekli istediğin şey bu değil mi zaten?" dedi Lexi.

"Sana saldırıp vuran adamların kim olduğunu öğrendim." dedi Rogers, onu umursamayarak. Lexi konuşmaya devam etmesi için sessiz kaldı.

"HYDRA. Sana suikast düzenleyen onlar."

"Ne?" Lexi istemeden güldü. "Kendi adamlarım neden bana saldıracakmış?"

"Bilmem, onu senin söylemen gerek." dedi Steve.

"Beni kandırmaya çalışıyorsun değil mi? HYDRA'ya öfke besleyip bilmediğin şeyleri ortaya dökmemi sağlamaya çalışıyorsun. Ama sana her şeyi anlattım zaten." dedi Lexi.

"Hayır, Lexi. Ben senin gibi yalan söylemem. Hele ki bu durumda. İhanete uğradın, bunun farkına var." dedi Steve ve odadan çıktı.

Lexi elleriyle başını sardı. Steve Rogers'ın gerçektende yalan söylemeyeceğini düşündü. Yıllardır onlar için çalışırken neden HYDRA onu öldürmeye çalışmıştı?

En önemliside, Lexi zaten kanserdi. Tedavisi HYDRA sayesinde oluyordu. Onu öldürmek isteseler bunu kullanarak çoktan yaparlardı.

Peki neden ona saldırmaya çalışmışlardı?

•••

Killer «» ◎Sorgu Odası◎ Steve RogersHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin