●Onsekiz●

2.6K 264 55
                                    


Sorgu Odasından 36 Gün Sonra
-
5.30

Oldukça rahat yatakta gözlerini açan Lexi, o evden çıkmış olduğu için rahatlamıştı. Bucky'in onu çabuk bulabilmesi için oradan bir şekilde kendini çıkarttırması gerekiyordu ve başka bir plan bulamamıştı.

Bakışlarını odada gezdirdi ve yatağın yanında ki sehpada bulunan dosyalara gözü çarptı. Bir kolunda serum, diğer kolunda kelepçe vardı. Yatakta hafifçe bedenini yukarıya kaldırdı ve serumlu koluyla dosyalara doğru uzandı. İğnenin canını acıtmasını umursamayarak zorlukla kahverengi kapaklı dosyayı parmaklarıyla tuttu ve kendine çekti.

Ona yapılan test sonuçlarını okumaya başladı. Kanser olmadığıyla ilgili yazılan şeyleri görünce kaşları çatıldı. Emin olmak için birden fazla kan testi yapılmıştı ve hiçbirinde kanser olmadığı yazıyordu. Lexi dehşet bir ifadeyle kağıtta yazılanları defalarca okudu.

"Siktir."

Hızlıca kolunda ki iğneyi çıkarttı. Diğer bileğinde ki kelepçeyi nasıl açabileceğini düşünürken kahverengi dosyanın kenarına iliştirilmiş atacı gördü. Hızlıca onu aldı ve kelepçeyi çözdü.

Yataktan kalkıp odanın kapısına doğru ilerledi. Kapıya birkaç kez vurup hızlıca arkasına saklandı. Saniyeler içinde, kapının önünde ki korumalar ne olduğuna bakmak için içeri girdiler.

Lexi en arkadakinin bacaklarına tekme atıp dizlerinin üstüne düşmesini sağladı. Adamın boynundan sıkıca tuttu ve belinde ki silahı alıp önünde ki adama ateş etti. Ardından tuttuğu adamın boynunu kırdı.

Bulunduğu yerde alarmlar ötmeye başladığında odadan çıktı ve koşarak duvarları camdan olan koridorda ilerlemeye başladı. Bacağında ki yara sızlıyordu ve koşmasını zorlaştırıyordu ama bunu umursamadı.

"Lexi!" Tanıdık ses kulaklarına dolduğunda aniden durdu ve arkasını döndü.

"Bucky'i bulmam gerek. Sakın bana karşı çıkmaya kalkma." dedi Lexi sert sesiyle.

"Hasta olmadığını biliyorum. Bir yalanın daha ortaya çıktı. Kuleden asla kaçamayacaksın." dedi Steve. Lexi kafasını sağa sola salladı.

"Benim değil. HYDRA'nın yalanı ortaya çıktı. Yıllardır hasta olduğumu sanıyordum!" diye bağırdı Lexi var gücüyle. "Tam 17 yıldır öyle sanıyordum!!"

Steve, Lexi'yi ilk defa böyle gördüğünü düşündü. Kalbinin derinliklerinde ona inanmaya çalıştı. Genç kız titreyen eliyle silahı daha sert tuttu. Ağlamamak için zor duruyordu.

"Lexi. Sakin ol, tamam mı? Birlikte Bucky'i bulacağız." dedi Steve ona doğru yürürken.

"Bana inanmıyorsun bile! Ben bir katilim!"

"Sen katil değilsin Lexi. Sen, HYDRA tarafından oyunlarına alet edilen birisin sadece." dedi Steve Rogers.

Lexi dişleriyle dudaklarını ısırdı ve kafasını yukarı kaldırarak göz yaşlarının akmasına izin vermedi.

"Bana inanıyor musun?" diye sordu bakışlarını ona çevirirken.

"İnanıyorum Lexi. Ama şimdi buradan gitmemiz gerekiyor."

•••

Killer «» ◎Sorgu Odası◎ Steve RogersHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin