2

4K 260 3
                                    

Η καλητερη μέρα της ζωής μου είναι σήμερα. Και όχι δεν είναι επειδή θα πάω βόλτα με την οικογένεια Παπαγεωργίου.

Μαντέψτε ποια δεν κοιμήθηκε όλο το βράδυ εδώ.

Για μαντέψτε α καλά αν περιμένω από εσάς τέλος πάντων είσαστε έτοιμοι.

Η Τανια δεν κοιμήθηκε εδώ είμαι χαρούμενη αλλά για την κυρία Μαρία δεν ξέρω αν θα είναι μόλις ανακαλύψει πως η Τανια λείπει όλη την νύχτα.

"Σίαααα έλα κάτω πρέπει να φύγεις οι άνθρωποι περιμένουν έξω" α κατά φωνή χίλια χρόνια θα ζήσεις κυρ Μαρία.

Ωχ δεν ντύθηκα πρέπει να βιαστώ.

Πάω στην Ντουλάπα μου και διαλέγω ενα από αυτά τα λίγα ρούχα που έχω.

Ντυνομαι και κατέβενω κατω.

Η κυρία Μαρία μόλις με βλέπει με κοιτάει λιγο και μετά περνει τον λόγο να μιλήσει. "επιτέλους κορίτσι μου είναι έξω και σε περιμένουν πηγενε και να περασεις καλά" λέει και πάω να φύγω αλλά με σταματάει. "Η τανια δεν θα πάει σχολείο;"

"Εμ σκετικα με την τανια δεν ξέρω που είναι λείπει όλο το βράδυ" της λέω και βλέπω να έχει κόκκινησει από τα νεύρα.

" τι έκανε λέει μα πως έφυγε;"ρωτάει και περιμένει μια απάντηση μου.

"δεν ξέρω πρέπει να φύγω τα λέμε κυρία Μαρία"λέω και βγενω τρέχοντας από το ορφανοτροφιο. Έξω βλέπω να με περιμένει ένα ακριβό μαύρο αυτοκίνητο σαν αυτό που είδα και εχθές.

Ξαφνικά κατέβενει η Μάρθα με τον Ορέστη και με αγκαλιάζουν. "νόμιζα πως το μετανιώσες νεαρή μου"λέει ο Ορέστης και η Μάρθα τον κοιτάει κάπως επιθετικά.

"κορίτσι μου εγώ ήξερα πως θα έρθεις και άσε τον Ορέστη είναι κάπως επιθετικός είσαι έτοιμη για περάσεις μια ολόκληρη μέρα μαζί μας;" ρωτάει με ένα χαμογελο στα χείλη. Αν πω ναι θα είναι ψέμα αλλά αν πω όχι θα πρέπει να γυρίσω πάλι σε αυτό το ορφανοτροφιο.

" ναι γιατί όχι νομίζω πως θα μου αρέσει η παρέας σας αλλά τα παιδιά σας δεν θα τους πειράξουν που θα τους στηρίξω τους γονείς τους;"ρωτάω και η Μάρθα κουνάει αρνητικά το κεφάλι της και μου κάνει νόημα να μπω στο αυτοκίνητο.

"τα παιδιά μας δεν τους νοιάζει το παραμικρό ενώ εσύ έχεις ανάγκη για μια βόλτα πίστεψε με θα γίνουμε πολύ καλές φίλες"λέει η Μάρθα και μπαίνουμε μέσα στο αμάξι.

Ο Ορέστης βάζει μπρος δεν μιλάει κανείς στην διαδρομή. Μόλις παρκάρει ο Ορέστης μας κάνει νόημα να κατέβουμε και εμείς κατέβενουμε από το αυτοκίνητο.

New family?Where stories live. Discover now