84

1.3K 94 14
                                    

Sia.

Χτυπησαν τα μηχανηματα και κανενας δεν ηρθε να μας πει αν πεθανε η οχι..

Μιση ωρα περασε αλλα τιποτα δεν ηρθε κανενας γαμω τι κανουν αυτοι οι γαμημενοι γιατροι;

"Ειναι καλο που δεν ηρθαν να μας μιλησουν;;"ρωτησε η χαρα αλλα εγώ δεν απάντησα ολοι καθόμασταν στις καρεκλες και περιμεναμε με αγωνια...

Ο Στεφαν με ειχε βαλει στην αγκαλια του ενω ο Αλεξ ειχε πει οτι θα πηγενε να μας φέρει καφεδες..

Οι υπόλοιποι ηταν διασκορπισμένοι στο κτηριο..

Η Χαρα ηταν στην αγκαλια του μηχαλη η Μαρθα ηταν όρθια με τον Ορεστη και μιλουσαν εντονα και η Στελλα ηταν σε μια καρεκλα διπλα μας και εκλαιγε για τον Αρη..

Η Κορινα ειπε θα φυγει για λιγο δεν μας είπε που θα παει απλως εφυγε δεν ξέρω τι την επιασε στα ξαφνικα μαλλον θα πηγε στον κωστα να μιλησουν δεν εχω ιδεα..

"Μα τι κανουν δεκα ωρες;;"αναφωνω πλεον με λυγμους και ο Στεφαν με ειχε σφίξει πιο πολυ στην αγκαλια του και χάιδευε τα μαλλια μου..

"Σςς οπου να ναι θα βγουν"λεει και τα λογια του δεν με ησυχαζουν..

Θα βγουν αλλα δεν ξερω τι θα μας πουν..

Και αυτο φοβαμαι οτι θα μας πουν οτι πεθανε..

Ειναι γελοιο να ειναι γιατρος χειρουργος και τωρα να ειναι αυτος σε ενα δωματιο του νοσοκομειου και να παλευει για την ζωη του ενω αλλες φορες εσωζε τις ζωες..

Ετσι πως περιμεναμε και ημουν στην αγκαλια του Στεφαν πλεον του αδερφου μου να το πω και ετσι μπαίνει στην αιθουσα ο Αλεξ με καφεδες στα χερια του..

"Εφερα καφεδες ποιος θελει;"ρωταει και ολοι σηκωνονται να παρουν εκτος απο μενα.

Τι θα με κανει ο καφες;;

Το μονο που θα καταφέρει ειναι να με κρατήσει ξυπνια αλλα και παλι δεν με χαλαρωνει αλλα μου τσιτωνει τα νευρα και την αγωνια...

Ο Άλεξ έρχεται δίπλα μου δινει τους καφέδες και κανει νοημα τον Στεφαν να φύγει απο την αγκαλια μου για να έρθει αυτος..

Και ετσι γίνεται φεύγει ο Στεφαν και έρχεται ο Άλεξ βλέποντας με πως ειμαι και προσπαθει να με ηρεμήσει.

"Ξέρω πως τίποτα δεν κατεβενει κατω ουτε καν ο καφες για αυτο και πηρα και ενα κρουασαν για σενα"λεει και τοτε παρατηρώ οτι κρατουσε μια σακουλα στο χερι του μεσα ειχε ενα κρουασαν αλλα αν δεν κανω λαθος ειχε και τοστ.

New family?Where stories live. Discover now