54

1.8K 107 6
                                    

Alex.

"Δεν καταλαβαίνω γιατι ήρθαμε εδω και έπρεπε να καλέσεις και εκείνον τον παπαρα;"φωναζει εκνευρισμένος ο καλος μου φιλος ο Κωστας.

Καταλαβαίνεται την ειρωνια;

Και τωρα φτασαμε την ερώτηση γιατι φωναζει;

Γιατι ήρθαμε σε μια καφετέρια και ναι ειναι πρωί ουτε σημερα δεν πηγαμε σχολείο οπως σας ελεγα ειμαστε σε μια καφετέρια ηρθαμε για να αναλύσουμε το θεμα με την Σια.

"Ρε Κώστα σταματά να σκέφτεσαι οτι μαλάκια σου έρχεται στο μυαλό ξερεις πως τον Στεφαν τον χρειαζόμαστε για να μαθουμε πληροφορίες"ειναι έτσι απο χθες.

Ο Στέφαν κοιτούσε την αδερφή μου ολη την ωρα και δεν πέρασε απαρατήρητο αυτο απο τον Κώστα και τώρα καταλαβαίνεται πως ειναι..

"Δεν μπορούσαμε να βρουμε τις πληροφορίες χωρις τον παπαρα;"ελεος δεν καταλαβαίνει.

"Συνέλθε μπρο ξερεις πως με τον Στέφαν θα βρούμε περισσότερες απο ασχετα σαιτ"του λέω σε χαμηλό τονο και πινω μια γουλια απο το καφε μου.

"Καλα ο αλλος που πηγε;"λεει για τον Μιχάλη.

"Όπου να ναι θα μας έχει νέα για το κάθαρμα δεν θα τον αφήσω έτσι"λεω και γελαει.

"Φίλε αν τον σκοτώσεις την εβαψες ασχημα"το ξερω αλλα η Σια ειναι τα παντα μου..

Βεβαια αυτο δεν του το ειπα.

Εχθές παίδες που λέτε μάλλον κορίτσια δεν μπόρεσα να βρώ καμια πληροφορία για την ακρίβεια δεν μπορεσα να αποσπασω καμια πληροφορία απο τον Στέφαν ήταν ο Αρης και ο μπαμπάς και δεν ηθελα να με παρουν πρεφα ετσι το αφησα για σημερα.

Ξαφνικά το κινητο μου χτυπησε και το σήκωσα χωρις να κοιτάξω ποιος ειναι.

"Ναι"αναφωνω μεσα απο το τηλέφωνο.

"Ελα φιλε τον βρηκα ειναι σε μια αποθήκη μάλλον ειναι απο την συμμορία θα στείλω δικους μου να τον παρακολουθούν μέχρι να τον πετύχουμε μονο του"τελεια.

"Ωραία κλείσε και ελα απο δω"λεω και το κλείνω με ενα χαμογελο στα χειλη μου.

"Τι εγινε;"ρωτάει ο Κωστας.

"Έγινε οτι τσακωσαμε το καθαρμα ειναι σε μια αποθηκη απο την συμμορια που ειναι τωρα καταλαβες τι σημαίνει αυτο ετσι;"βεβαια και καταλαβε.

"Ναι φιλε"και μου κλείνει το ματι.

"Το βραδυ θα τον πετύχουμε μονο του και τον κανονίζουμε μονο προσεχε μην μας παρει κανενας ματι"του λεω ολο υπονοούμενο και χαμογελάει πονηρα.

New family?Donde viven las historias. Descúbrelo ahora