21

2.6K 169 30
                                    

Είναι μεσημέρι και όπως συνήθως και η Μάρθα με τον Ορέστη ειναι κάτω και μας περιμένουν να κατέβουμε να φάμε μαζί τους.

"είναι στο δωμάτιο του Αλεξ τι λες να λένε;" λέει η Κορινα και όπως συνήθως μιλάει για τον Κώστα.

Ακόμα να το πιστέψω πως κατάφερε να γλιτώσει αυτό το παιδί από τους δημοσιογράφους και μπήκε μέσα στο σπίτι χωρίς να τον καταλάβει κάνεις ούτε η Μάρθα με τον Ορέστη δεν τον κατάλαβαν.

"δεν έχω ιδέα τι λένε Κορινα πάμε κάτω γιατί μας περιμένουν" λέω και ανοίγω την πόρτα να βγω έξω αλλά από την αφηρημάδα μου πέφτω πάνω σε κάποιον.

"ειι πρόσεχε που πας αδερφούλα" λέει ο Αλεξ ο οποίος είναι κάπως μάλλον θα είναι έτσι για τους δημοσιογράφους και για το όλο θέμα.

" συγνώμη Αλεξ"λέω και μου χαμογελάει από πίσω από τον Αλεξ ήταν ο Κώστας ο οποίος όταν είδε την Κορινα έτρεξε και την πείρε αγκαλιά.

" δεν πειράζει αδερφούλα αλλά καλητερα να κοιτάς" λέει κάπως ειρωνικά και Κατέβενω κάτω.

"τι έπαθε ο Αλεξ;" λέω στον Κώστα.

" τίποτα θα του περάσει" λέει και ακολουθεί και αυτός τον Αλεξ.

"παμε και εμείς" λέει η Κορινα και Κατέβενουμε και εμείς στα σκαλιά και πάμε κάτω στην τραπεζαρία που ήταν οι γονείς μας με τον Αλεξ και τον Κώστα.

Είπα γονείς μας; αρχίζω να το συνηθίζω.

"κορίτσια καθίστε"λέει η Μάρθα και η κορινα κάθετε δίπλα στο Κώστα και εγώ δίπλα στον Αλεξ.

"λοιπόν παιδιά όπως ξερετε θα τιμωρηθεί π Αλέξανδρος για αυτό που έκανε αλλά όχι μόνο αυτός" ξεκινάει να λέει ο Ορέστης.

"τι εννοείς μπαμπά;" λέει η Κορινα.

"πως όλοι σας έχετε μια ευτηνη Κώστα μίλησα με τους γονεις θα σου τα πούνε και σένα όσο για εσένα Κορινα τα ψώνια κομμένα"λέει ο Ορέστης βλέπω την Κορινα να έχει νευριάσει.

" μα αυτό δεν είναι δίκαιο ο Αλεξ ήπιε όχι εγώ"απολογητε η κορινα

"και εσένα όμως νεαρή μου δίχνει στα κανάλια Σία εσυ την γλίτωσες αυτήν την φορά αλλά την επόμενη θα την πληρώσεις και εσύ"λέει ο Ορέστης.

"Ορέστη τα κορίτσια δεν φταίνε" αρχίσε να μιλάει η Μάρθα αλλά την διέκοψα.

" θέλω να τιμωριθω και εγώ είναι άδικο να την πληρώνουν τα παιδιά και εγώ να είμαι αθώα θέλω και εγώ ένα μερίδιο ευτηνης"λεω και όλοι γυρνάνε και με κοιτάνε.

New family?Where stories live. Discover now