52

1.7K 114 1
                                    

Alex.

"Η οικογένεια Ανταμς ειναι μια τετραμελους οικογενεια η οποια καταγεται απο το λονδινο ο Αρης Άνταμς ειναι ενας απο τους καλητερους χειρουργούς γιατρους ο οποιος εχει τις καλητερες κριτικές απο ασθενεις τα τελευταία χρόνια μενουν στο Λονδίνο"συνεχίζει να διαβαζει ο Κώστας ενω εγω αρχιζω να σκεφτομαι..

Ειμαστε ακομα στο δωμάτιο μου και καθόμαστε και ψάχνουμε πληροφορίες δεν τα έχουμε παρατήσει εχουμε ψαξει τα παντα και παλι τα ιδια αποτελεσματα τίποτα απολύτως.

"Οπα ενα λεπτο ειπες τα τελευταια χρονια πριν Δηλαδή που εμεναν"αυτο που με κίνησε ποιο πολυ το ενδιαφέρον ειναι αυτο ολα τα σαιτ λενε το ιδιο..

"Δεν λεει"λεει αυτός και εγω χτυπάω το κεφαλι μου με το χερι μου..

"Γαμωτο ειμαι σίγουρος πως εμεναν εδω αλλα ειναι παραξενο ψάξε την κυρια Στέλλα Ανταμς ειναι γυναικα του γιατρού θελω να δω απο που ειναι γρήγορα"του φωναζω και πινω λιγο απο την μπυρα μου..

"Καλά ηρεμισε δεν βιαζομαστε"μαλακας ειναι..

Γυριζω τον κοιταω που καθεται ακομα στο γραφείο μου και ψάχνει γρηγορα πληροφοριες..

"Βιαζόμαστε δεν πρέπει να γυρίσουν οι αλλες να σου θυμισω πως η Σια θα θυμωσει"ναι του τα ειχα πει ολα εξάλλου κολλητός ειναι αν δεν τα πεις στον κολλητο σε ποιον θα τα πεις;.

"Εντάξει ρε φιλε ψάχνω"τον εχω πριξει με αυτα αλλα Πρέπει καποιος να με βοηθήσει αν και μπορω και μονος μου αλλα θα με παρει πολυ καιρό..

"Στελλα Ανταμς η αλλιως Στελλα Νικολαου κατάγεται απο την Ελλάδα και συγκεκριμένα αθηνα πριν 16 χρονια εφυγε απο τα εδαφη της λόγω συζύγου και πρωσοπικου ζητηματος ποιο κατω γραφει κατι κοτσομπολιο οπως η Στελλα Νικολαου εχασε το παιδι στην γεννα της και για αυτο το λογο εφυγε απο την Αθήνα και πηγε Λονδίνο"οπα τι ειπε τωρα;;

"Τι εννοεις απεβαλε;;...οπα κατσε ειναι απο δω;...δεν το πιστευω αν εφυγε πριν 16 χρονια οσο ειναι και η Σια"διαφορες Ερωτήσεις μαζευτηκαν στο μυαλο μου αλλα αυτο που δεν κολλαει ειναι οτι εχασε το παιδι στην γεννα της πως γίνεται αυτο μα νομιζα πως ειναι οικογενεια της Σιας..

"Αλεξ ειναι απο κοτσομπολιστικο περιοδικο αυτο φημες ειναι μονο εξαλλου πρεπει να ψαξουμε και αλλο τι περιμενες οτι θα ειναι ευκολο;;"όντως δεν ειναι ευκολο θα μας παρει μηνες.

"Συνέχισε να διαβάζεις"τον διαταζω και αυτος μου ρίχνει ενα βλεμμα και ξανα διαβάζει..

New family?Where stories live. Discover now