6

3.6K 219 26
                                    

Από την πολύ γυμναστική που κάναμε πριν μετά από λίγο εγώ και ο Αλεξ πήγαμε στα δωμάτια μας να κάνουμε ένα μπάνιο για να ετοιμαστούμε για το μπαρ.

Τελικά η Κορινα δεν έφερε της πετσέτες που είπε ούτε και εγώ δεν έχω ιδέα που είναι.

Ξαφνικά χτυπάει η πόρτα και η Κορινα μπαίνει μέσα.

"συγνώμη που έφυγα πριν και σε άφησα με τον Αλεξ απλώς είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για κάτι και θέλω να μιλήσω σε κάποιον" αγόρι μου μυρίζεται.

"πες μου τι έγινε είναι σοβαρό;" της λέω και αυτήν κουνάει το κεφάλι της.

"μην το πεις στον Αλεξ γιατί θα τον σκωτωσει και αυτόν και εμένα" περιπλέκεται και ο Αλεξ;

" τι έγινε εσύ θα με σκάσεις"της λέω και αυτήν γελάει.

" αδερφούλα θυμάσε το πρωί που σου είπα ότι υπάρχει κεραυνοβολος έρωτας;" εμ ναι μου το είπε. "ένα αγόρι μου μιλάει εδώ και ένα μήνα μέσω φβ και θα τον γνωρίσεις είναι φίλος του Αλεξ αν το μάθει ο Αλεξ την έβαψα"

" περίμενε για καταλάβω είσαι ερωτευμένη; "λέω και περιμένω απάντηση αν και ξέρω.

" νομίζω πως ναι είμαι ερωτευμένη και μάλιστα πρωί με κάνει να ξεχνάω όλα τα προβλήματα μου και με κάνει να γελάει είναι τόσο καλός και τρυφερός μαζί μου"μου λέει.

" μαλιστα τα πράγματα δηλαδή είναι σοβαρά λοιπόν για πες μου βγενετε ραντεβού;" την ρωτάω και βλέπω να κουνάει το κεφάλι της αρνητικα.

"δεν μπορούμε να βγούμε γιατί είναι ο αδερφός μου στην μέση και αν το μάθει Θα τον σκωτωσει"

" για να καταλάβω ο Αλεξ δεν θέλει να κάνεις παρέα με το φίλο του; "

" παρέα με αφήνει να κάνω αλλά αν μάθει πως τρέχει κάτι σοβαρό ανάμεσα μας" λέει και συνεχίσει" θα τον σκωτωσει στα αλήθεια"

"οκ πες τον να έρθει στο μπαράκι σήμερα μαζί μας και τον Αλεξ θα τον κανονίσω εγώ"της λέω και αυτήν χαρούμενη με περνει μια αγκαλιά.

" αδερφούλα σε αγαπώ ευχαριστώ πάρα πολύ "λέει και σηκώνεται.

" λοιπόν ας βρούμε ρούχα και επειδή φόρεματα δεν γίνετε να φορέσεις θα βάλεις σορτς"μου λέει και μπενει στην Ντουλάπα μου.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
New family?Where stories live. Discover now