72

1.5K 97 5
                                    

Alex.

Αφησα την Σια στο δωματιο της να ξεκουραστεί και ειναι μαζι της και τα κοριτσια καλου κακου μην σκασει κανενας απο εκει που δεν το περιμενουμε.

Εγω ειμαι στην Εταιρια του μπαμπα πριν λιγο ηρθα με καλεσε ο ιδιος για να μιλήσουμε και ειναι και ο Στεφαν με την οικογενεια του.

Εννοειται πως τους ειπα οτι πηγε η Σια σπίτι να μην πανε και την στεναχώρισουν Ο Στέφαν προσπαθει να κανει κινηση με την αδερφή του αλλα δεν τα καταφέρνει.

Θα τους βοηθήσω αλλα λιγο η Σια ήταν ξεκαθαρη οταν είπε οτι δεν θελει καμια σχεση με τους γονεις της μέχρι να δει τι θα κανει.

"Καταλαβατε θα την έχουμε απο κοντα μας"λεει ο Μπαμπας για αλλη μια φορα και τον αγριοκοιταζω.

Οχι δεν έφτιαξαν οι Σχεσεις μας ηταν υποχρεωμένος να έρθει να προστατευψει ο ιδιος την Σια και ας μην ειναι ο βιολογικος πατερας.

Ο Αρης δεν μπορουσε να παει γιατι η Σια θα ηταν αρνητική οπως και με τον Στέφαν ενω εμας μας συγχώρεσε και μενα και την Κορινα και την μαμα.

"Πως να την εχουμε απο κοντα μας ρε μπαμπα;"τον ρωταω και στενευει τα ματια του γιατι δεν καταλαβε την ερωτηση.

"Τι εννοείς Αλέξανδρε;"μου τι δινει να παίζει τον πατερα.

"Εννοώ πως δεν θελει καμια σχεση με εσας σας μισει"θα τα πω στα ισια και ας πληγωθούν αυτοι φταινε αλλωστε.

Βγαζω απέξω τον Στέφαν γιατι αρχηναω να τον πιστεύω λιγο.

Ναι βλέπεται η Σια μου ειπε τι της ειπε στο σπιτι της Χαρα προσπαθησε τουλάχιστον αλλα θα τους φτιαξω την σχεση τους οπως και με την Κορινα και τον Κωστα εγω φταιω που χωριζουν δεν έπρεπε να του πω του μαλακα να μην μιλησει.

"Αλέξανδρε"με μαλώνει ο μπαμπας αλλα εγω σηκωνομαι εξαλλος.

"Τι;;..τι εγινε πατερα θα με μαλωσεις Επειδή φταιτε εσεις;..ενα εχω να σας πω αν ξέρετε ποιος την κυνηγάει σκοτωστε τον αλλιως θα το κανω εγω"τα λογια μου πικριλα και θυμο ο μπαμπας με κοιτάει θυμωμενος που τολμησα να του μιλησω ετσι οι υπόλοιποι με κοιτουσαν και μου εδωναν δικιο γιατι ειχα.

"Αλεξ"γυριζω και κοιταω τον Αρη δεν περιμενα να μου μιλησει αυτος περιμενα πιο πολυ η Στελλα.

"Δεν μπορουμε να τον σκοτωσουμε ουτε εσυ μπορεις αλλα σε ευχαριστουμε που βοηθας αρκετά"λεει και γνεφω θετικα χωρις καμια έκφραση στο προσωπο μου.

New family?Where stories live. Discover now