75

1.6K 98 5
                                    

Sia.

"Τι εννοείς μας ειδατε;"ρωτάει φοβισμενη και εξοργισμένη ταυτόχρονα.

Ετοιμαζομαστε για το λουνα παρκ στο δωμάτιο μου με την Κορινα και την Χαρα και τα πράγματα με την κορινα δεν πανε καλα,ίσως να εκανα μαλακια και της ειπα οτι την ειδα εχθες με τον Αλεξ να φιλιέται με τον Στεφαν αλλα δεν μπορουσα με ετρωγε η περιέργεια να μαθω τι συμβαινει μεταξυ τους.

Οταν της το ειπα αυτο η έκφραση της ηταν ξαφνιασμένη αρκετα δεν μιλουσε και ειχε κατα κοκκινίσει,μπορει να ντρέπεται αλλα και να φοβάται μην το πουμε στο κωστα.

Δεν είναι λιγο και αυτό απο την μια μερα στην άλλη να φιλιέται με καποιον αλλον ενώ ηταν ερωτευμένη και σε σχέση μια μερα πριν..

Χωρισαν απο μαλακια η αλήθεια ειναι πως δεν λέγεται χωρισμός γιατι κανενας απο τους δυο δεν ειπε χωριζουμε αλλα απο της μεριας της κορινας τελειωσε οριστικα..

Αυτο βλέπω τωρα στα ματια της μπορει να ειναι εξοργισμένη που τους παρακολουθουσαμε εχθες αλλα βλεπω πως αυτό το φιλι η τα φιλια με τον αδελφό μου τα ηθελε η ιδια και ας μην μου εξηγεί.

"Σου ειπα σας είδαμε θελαμε να δούμε γιατί αργούσε ο Στεφαν και ο Άλεξ μου προτεινε αφου αργουσε να ερθουμε να δουμε τι συμβαινει και οπως καταλαβενεις ο Άλεξ νευριασε αρκετα με αυτο που ειδε και για σενα αλλα και για τον Στέφαν"της λεω ενω τοση ωρα παρατηρώ την Χαρα να κοιτάει με προσήλωση.

Η Χαρα κανονικα θα περιμενα να θυμώσει επειδή ηταν να βγει με τον Στεφαν και νομιζω της αρεσε αλλα δεν θυμωσε το κατι αλλο περίμενε τα πραγματα να καταλήξουν ετσι ανάμεσα στην Κορινα και στο Στεφαν.

Οσο και αν ειμαστε φίλοι του Κωστα νομίζουμε πως η Κορινα ταιριάζει καλητερα με τον Στεφαν..αλλα αυτο δεν θα το αποφασίσουμε εμεις αλλα αυτην.

"Πωω ρε γαμωτο ηταν ανάγκη να συμβει αυτο τωρα;"ρωτάει αγανακτισμένη και σηκώνεται και περιφέρεται γυρω απο το δωματιο.

"Κορινα"παω να μιλησω αλλα με προλαβαίνει.

"Ηταν μια στιγμή αδυναμιας"λεει και δεν με καλύπτει αυτην η απαντηση.

Γιατι;

Γιατί ξέρω πολυ καλα οτι λέει ψεματα.

"Ναι καλα"λεει η Χαρα πίσω μας και εγω σκαω ενα γελιο.

"Συμφωνώ"αναφωνω και η Κορινα πάει στο καθρέφτη και φτιάχνει λιγο το μαλλί της.

"Όκευ εντάξει δεν ηταν στιγμή αδυναμιας απλως εγινε μου ειπε οτι κατι αισθάνεται για μενα ισως να αισθανομαι και εγω κατι αλλα ειμαι μπερδεμένη ειναι και ο Κώστας στην μεση"πρεπει κατι να κανουμε για μα διευκολύνουμε την Κορινα αλλα τι;

New family?Where stories live. Discover now