~Κεφάλαιο 11~

2.4K 252 105
                                    

J-Jimin?

Ήρθε απειλητικά προς το μέρος μας. Με έπιασε από το μπράτσο, με σήκωσε από το παγκάκι και αρχίσαμε να περπατάμε γρήγορα.

Wendy:Που πάμε?

Jimin:Θα δεις

Συνεχίσαμε να περπατάμε μέχρι που φτάσαμε σε ένα στενάκι. Μπήκαμε μέσα και με κόλλησε στον τοίχο. Το ένα του χέρι ήταν δίπλα στο κεφάλι μου και το άλλο ακομα κρατούσε το μπράτσο μου.

Wendy:Άσε με, με πονάς

Ελαφρύνε το κράτημα του και με ρώτησε:

Jimin:Είσαι μαζί με τον Taehyung?

Wendy:Δεν νομίζω να σε αφορά

Jimin:Απάντησε μου

Μου φώναξε κοιτώντας με άγρια μέσα στα μάτια. Εκείνη τη στιγμή τρόμαξα και μαζευτικα όσο μπορούσα δηλαδή. Εκείνος το καταλαβε και ελάφρυνε το κράτημα του.

Wendy:Οχι

Είπα όσο πιο ήρεμα γινόταν τότε δυνάμωσε το κράτημα του και φύγαμε από το στενάκι και κατευθυνθήκαμε προς το σπίτι. Προσπαθούσα να ξεφύγω από το κράτημα του για να πάω να βρω τον Taehyung αλλά ο Jimin με κρατούσε ακομα πιο δυνατά.

Wendy:Άφησε με πρέπει να πάω στο Taehyung

Jimin:Δεν χρειάζεται πήγαν και τον πήραν οι γονείς του

Μετα απο λίγα λεπτά φτάσαμε στο σπίτι. Έβγαλε τα κλειδιά απο την τσέπη του και... "Ώπα! Έχει αυτός κλειδιά για το σπίτι μου, από ποτε?" σκέφτηκα. "Λογικά θα του τα έδωσε η μητέρα μου" απάντησα στον εαυτό μου. Άνοιξε την πόρτα και μπήκαμε μέσα. Κατευθείαν η μητέρα μου και ο Yugyeum σηκώθηκαν από τον καναπέ με πλησίασαν και με αγκάλιασαν. Αυτόματα τους έσπρωξα και εκείνοι με κοίταξαν απορημενοι.

Wendy:Τι έγινε μαμά πως και με αγκάλιασες?

Της είπα ειρωνικά.

Taeyeon:Επειδή σ'αγαπώ και νοιάζομαι για εσένα

Αυτές οι λέξεις χτύπησαν σαν μαχαίρι στην καρδιά μου. Αφού ποτε της δεν με αγάπησε πραγματικά το είχα ακούσει μια φορά που το είχε πει στον πατέρα μου. Από ανάγκη με γέννησε

Wendy:Τι λες, Πας καλά? Πότε σου δεν με αγάπησες μαμά και μου το αποδεικνύεις καθε μέρα με την συμπεριφορά σου

Καυτά δάκρια έκαναν την εμφάνιση τους και πήγα τρέχοντας στο δωμάτιο μου. Πήρα τα ακουστικά στα χέρια μου και τα συνέδεσα με το κινητό μου. Τα έβαλα στα αυτιά μου και έβαλα να παίζει ένα τυχαίο τραγούδι. Ξάπλωσα στο κρεβάτι εκλεισα τα μάτια μου και αφέθηκα στο τραγούδι. Ξαφνικά ένοιωσα ένα τράνταγμα στο κρεβάτι. Άνοιξα τα μάτια μου και είδα τον Jimin από πάνω μου. Άνοιξα το κινητό μου και είδα την ώρα. Είχε ήδη πάει έντεκα.

Wendy:Τι κάνεις εδώ τέτοια ώρα?

Jimin:Οι γονείς σου επέμεναν να μείνω μιας και έχουν φύγει σε επαγγελματικό ταξίδι

Wendy:Τα μικρά που είναι?

Jimin:Στην γιαγιά τους

Wendy:Και δηλαδή θα με προσέχεις εσύ τώρα?

Έγνεψε καταφατικά το κεφάλι του και ένα πονηρό χαμόγελο σχηματίστηκε στα υπέροχα σαρκωδη χείλη του. Με πλησίασε πιο πολύ.

Wendy:Jimin τι κάνεις δεν είναι σωστό είσαι ο καθηγητής μου

Jimin:Δεν με ενδιαφέρει

Κόλλησε τα χείλη του στα δικά μου. Μου δάγκωσε το κάτω χείλος και ένα μικρό βογκιτο μου ξέφυγε. Πλέον οι γλώσσες μας χόρευαν ρυθμικά.  Καποια στιγμή έσπασε το φίλη για να πάρουμε ανάσες έπειτα άρχισε να με φιλάει στον λαιμό. Μου εγλυφε και μου δαγκωνε την περιοχή που φιλούσε. Ήξερα ότι θα άφηνε σημάδι αλλά δεν με ένοιαζε. Καποια στιγμή σταμάτησε να με φιλάει στον λαιμό και μην αισθησιακή φωνή μου μου ψιθύρισε στο αυτι:

Jimin:Καληνύχτα

Μου δάγκωσε τον λοβό και έφυγε από το δωμάτιο. Σηκώθηκα κατευθείαν από το κρεβάτι και πήγα στο μπάνιο. Απομάκρυνα τα μαλλιά μου από τον ώμο μου και κοίταξα τον λαιμό μου. Ένα μωβ σημαδακι έκανε την εμφάνισή του. Χάιδεψα την πιπιλια και αυτόματα ένα χαμόγελο σχηματίστηκε στα χείλη μου. Έφυγα από το μπάνιο και ξαναξαπλωσα στο κρεβάτι. Μέσα σε λίγα λεπτά με πήρε ο ύπνος.

 



ℍ𝕠𝕝𝕕 𝕞𝕖 𝕥𝕚𝕘𝕙𝕥Where stories live. Discover now