~Κεφάλαιο 21 Part 2~

2.1K 216 49
                                    

Μπήκα μέσα και άφησα τα πράγματα μου στο ντουλάπι μου. Ξαφνικά δύο χέρια τυλιχθηκαν γύρω απο την μέση μου. Γυρισα το κεφάλι μου και είδα τον Jimin. Προσπάθησα να ξεφύγω απο το κράτημα του αλλά ήταν πιο δυνατός απο εμένα με αποτέλεσμα να μην τα καταφέρω.

Jimin:Μου έλειψες παρα πολυ

Wendy:J-Jimin άσε με

Jimin:Εγώ δεν σου έλειψα?

Wendy:Μου έλειψες παρα πολυ αλλά άσε με

Jimin:Ποτε

Με μια γρήγορη κίνηση με γύρισε ώστε να τον κοιτάξω. Είχα ακουμπήσει τα χέρια μου στο στέρνο του ενώ εκείνος είχε ακομα τα χέρια του τυλιγμένα γύρω απο την μέση μου. Βρισκόμασταν σε απόσταση αναπνοής. Κοιτούσε μια τα μάτια μου και μια τα χείλη μου.

Jimin:Μου έλειψες πολύ ρε Wendy δεν αντέχω λεπτό μακρυά σου

Ένα δάκρυ κύλισε στο μαγουλο του και αμέσως μηδενισε την απόσταση μεταξύ μας με ένα φιλί. Αυτό το φιλί ήταν διαφορετικό έκρυβε πολλά πράγματα. Έκρυβε πόνο, θλίψη αλλά και χαρά. Χαρά διότι αυτά τα χείλη ξαναβρήκαν το ένα το άλλο. Σπάσαμε το φιλί και κοιτάξαμε ο ενας τον άλλον στα μάτια.

Wendy:Jimin?

Jimin:Τι είναι αγάπη μου?

Wendy:Σε θ-θέλω μέσα μου

Μου χαμογέλασε πλατιά και μου απάντησε:

Jimin:Οτι θέλει το κορίτσι μου 

Πήγαμε στην ντουζιερα και με κόλλησε στα πλακάκια και επιτέθηκε στα χείλη μου. Ο πόνος και η θλίψη αποχώρησαν και τώρα κυριαρχούσε μόνο το πάθος. Έπειτα κατέβηκε στον λαιμό μου και συνέχισε να τον φιλάει αλλά και να τον δαγκώνει. Ήξερα οτι θα άφηνε σημάδι αλλά δεν ένοιαζε. Ήθελα να ζήσω τη στιγμή. Τον ήθελα. Τον ήθελα μέσα μου. Μου έβγαλε την μπλούζα όπως και το σουτιέν. Έπαιζε και φιλούσε το στήθος μου. Τον έπιασα απο την μπλούζα και τον κόλλησα στα πλακάκια της ντουζιερας. Του έβγαλα την μπλούζα και άρχισα να τον φιλάω κατά μήκος των κοιλιακών του μέχρι που έφτασα στο παντελόνι του. Του το ξεκουμπωσα και το κατέβασα μαζί με το εσώρουχο. Πήρα την στηση του στα χέρια μου και ξεκίνησα να παίζω μαζί της. Ο Jimin έγειρε πίσω το κεφάλι του βογκουσε απο ευχαρίστηση. Έπειτα την έβαλα στο στόμα μου και συνέχισα να παίζω. Μετα απο λίγο τελείωσε στο στόμα μου. Με έπιασε απο το μπράτσο με σήκωσε και με ξανακολλησε στα πλακάκια αλλά αυτή φορά είχα την πλάτη μου γυρισμένη προς τον Jimin. Μου κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχο. Μου χουφτωσε τα οπίσθιά και μπήκε μέσα μου χωρίς προειδοποίηση. Φώναξα απο πόνο. Μου κάλυψε το στόμα με την παλάμη του και μου ψιθύρισε στο αυτι:

ℍ𝕠𝕝𝕕 𝕞𝕖 𝕥𝕚𝕘𝕙𝕥Where stories live. Discover now