~Κεφάλαιο 16~

2.2K 237 40
                                    

Jimin:Wendy αγάπη μου τι κάνεις τόση ώρα?

Ρώτησε ο Jimin καθώς κατέβαινε τις σκάλες. Ωχ! Τι θα πω τώρα στον Taehyung? Μολις ο Jimin είδε τον Taehyung σταμάτησε να κατεβαίνει τις σκάλες και μας κοιτούσε με γουρλωμένα μάτια. Γυρισα το κεφάλι μου και κοίταξα τον Taehyung είχε την ίδια έκφραση με τον Jimin. Έκανα νόημα στον Jimin να έρθει. Με αργά βήματα κατέβηκε τις σκάλες και έκατσε απέναντι μας.

Taehyung:Τι γίνεται εδώ?

Μας ρώτησε και μας εδειξε με το δάχτυλο του.

Wendy:Είμαστε μαζί

Ειπα με σιγανό τόνο στην φωνή μου.

Taehyung:Και γιατί δεν μου το είπες?

Με ρώτησε φανερά θυγμενος.

Wendy:Tae συγγνώμη απλώς φοβόμουν

Taehyung:Τι φοβοσουν ρε Wendy?

Wendy:Μήπως με προδώσεις

Taehyung:Τι να σου πω ρε Wendy με έχεις για τέτοιο άτομο?

Σηκώθηκε από τον καναπέ και έφυγε από το σπίτι. Αμέσως έφυγα και εγώ από το σπιτι και έτρεξα από πίσω του φωνάζοντας τον αλλά έκανε πως δεν με άκουγε. Μετα απο λίγο τον έφτασα. Το έπιασα απο τον ώμο και τον γύρισα για να με κοιτάξει.

Taehyung:Τι θες?

Με ρώτησε απότομα.

Wendy:Κοίτα Tae φοβόμουν να σε εμπιστευτώ από την αρχή διότι όλοι με προδίδουν στο τέλος. Σου ζητώ συγγνώμη

Κατέβασα κάτω το κεφάλι μου και έπαιζα νευρικά με τα δάχτυλα του χεριού μου. Τότε με πλησίασε πιο πολύ, ακούμπησε τον δείκτη του κάτω από το πηγούνι μου και σηκωσε το κεφαλι μου αργά αργά.

Taehyung:Δεν πειράζει εξάλλου και εγώ ήμουν λίγο υπερβολικός

Αμέσως μηδενισε την την απόσταση μας με μια σφιχτή αγκαλιά. Την χρειαζόμουν πολύ αυτή την αγκαλιά και ειδικοτερα από έναν άνθρωπο που με καταλαβαίνει. Μπορει να μην γνωριζόμαστε πολύ καιρό αλλά νοιώθω πολύ ωραία όταν είμαι δίπλα του και ας μην του είχα ανοιχτεί από την αρχή της φιλίας μας. Μετα απο λίγο σπάσαμε την αγκαλιά. Αποχαιρετιστηκαμε και ο καθένας πήρε τον δρόμο για το σπίτι του.

ℍ𝕠𝕝𝕕 𝕞𝕖 𝕥𝕚𝕘𝕙𝕥Where stories live. Discover now