~Κεφάλαιο 17~

2.4K 246 80
                                    

Οι μέρες που έμεινα με τον Jimin πέρασαν ευχάριστα αλλά σημερα είναι η τελευταία μέρα. Ευτυχώς όμως σημερα δεν έχω σχολείο μιας και είναι Σάββατο. Βγηκα από το δωμάτιο μου, κατέβηκα τις σκάλες και πήγα στην κουζίνα. Οταν μπήκα μεσα αντίκρισα ένα τραπέζι γεμάτο φαγητά και τον Jimin να κάθεται σε μια καρέκλα. Με το που με ειδε σηκώθηκε από την καρέκλα και με πλησίασε και ένωσε τα χείλη μας με ένα τρυφερό φιλί. Αφού σπάσαμε το φιλί το ένα μου χέρι ακούμπησε το στέρνο του και με το άλλο μου χέρι χάιδευα τα υπέροχα απαλά γκρι μαλλιά του ενώ τα δικά του ήταν γύρω απο την μέση μου

Wendy:Μα καλά ποτε πρόλαβες να τα φτιάξεις όλα αυτά?

Με πλησίασε πιο πολύ και μου ψιθύρισε στο αυτι:

Jimin:Μυστικό

Μου δάγκωσε τον λοβό και με φίλησε στον λαιμό. Είχα ανατριχιασει ολόκληρη δεν ήξερα πως να αντιδράσω. Έπειτα καθίσαμε στο τραπέζι και ξεκινήσαμε να τρώμε.

-------------------

Η μέρα κύλησε ήρεμα και ήρθε το βράδυ. Εγώ και ο Jimin καθόμασταν αγκαλιά στον καναπέ και βλέπαμε τηλεόραση.

Wendy:Jimin βαριέμαι θέλεις να κάτι άλλο?

Jimin:Κάτι έχω στο μυαλό μου

Ένα πονηρό χαμόγελο σχηματίστηκε στα υπέροχα σαρκωδη χείλη του και ένωσε τα χείλη μας με ένα παθιασμένο φιλί. Έπειτα μπηκαν και οι γλώσσες μας στο παιχνίδι. Έφυγα από την αγκαλιά του και κάθησα στα πόδια του τυλίγοντας τα πόδια μου γύρω από την μέση του. Σηκωθηκαμε από το καναπέ και χωρίς να σπάσουμε το φιλί ανεβήκαμε τις σκάλες και πήγαμε στο δωμάτιο μου. Με έριξε στο κρεβάτι και ανέβηκε από πάνω μου στηρίζοντας τον εαυτό του στα γυμνασμένα χέρια του. Επειτεθηκε στα χείλη μου φιλοντας με άγρια και παθιασμένα. Έπειτα κατέβηκε στον λαιμό μου και συνέχισε να τον φιλάει αλλά και να τον δαγκώνει. Μου έβγαλε την μπλούζα και συνέχισε να δαγκώνει και να ρουφάει τον λαιμό μου. Όταν βρήκε το σημείο μου αναστεναγμός ξέφυγε από τα χείλη μου.

Jimin:Σου αρέσει μικρή?

Wendy:Ν-ναι

Του έβγαλα την μπλούζα και την πέταξα στο πάτωμα. Με μια αστραπιαία κίνηση τον γύρισα και ανέβηκα από πάνω του.

Jimin's POV

Ανέβηκε από πάνω μου άρχισε να με φιλάει στο λαιμό καθώς μου χάιδευε τους κοιλιακούς. Το εσώρουχο μου σιγά σιγά στενευε ολο και πιο πολύ. Με μια γρήγορη την έβαλα από κάτω μου. Της έβγαλα το παντελόνι και το πέταξα στο πάτωμα. Έκανε και εκείνη το ίδιο και τώρα είμασταν και οι δύο μόνο με τα εσώρουχα.

End of Jimin's POV

Μου έβγαλε το σουτιέν και άρχισε να μου αφήνει υγρά φιλιά σε ολο μου το σώμα μέχρι που έφτασε στο εσώρουχο μου. Άνοιξα τα πόδια μου και εκείνος μπήκε ανάμεσα τους. Έτριψε με τα δάχτυλα την περιοχή μου πάνω από το εσωρουχο. Ανασηκωσα την πλάτη μου και μικρή αναστεναγμοί ξέφευγαν από τα χείλη μου. Μου έβγαλε το εσωρουχο μου και συνεχιζε να παίζει με την περιοχή μου. Κάποια στιγμή έβαλε ένα δάχτυλο μεσα μου. Έκλεισα τα μάτια μου και αναστέναξα βαριά. Όταν κατάλαβε ότι συνήθισα το δάχτυλο του μέσα μου έβαλε και δεύτερο. Εκείνη τη στιγμή φώναξα μιας και δεν το περίμενα. Μετα απο λίγο έβγαλε τα δάχτυλα του από μέσα μου και τα έγλειψε. Τον πλησίασα και του έβγαλα το εσώρουχο φανερώνοντας την στηση του. Πήρα το μόριο του στα χέρια μου και άρχισα να παίζω μαζί του. Έγειρε πίσω το κεφάλι του αναστέναζε από ευχαρίστηση.

Jimin:W-Wendy πιο γ-γρήγορα

Έκανα αυτό που μου ειπε και ο Jimin βογκουσε ολο και πιο πολύ. Μου έπιασε τα χέρια και με έβαλε ξανά απο κάτω του. Μου άφησε ένα τρυφερό φιλί στα χείλη και μου ειπε:

Jimin:Είσαι έτοιμη?

Wendy:Θα πονέσει?

Jimin:Στην αρχή λίγο

Μπήκε μέσα μου σιγά σιγά. Φωναξα απο πονο και εκλεισα τα μάτια μου. Έμεινε για λίγο μέσα μου ώστε να συνηθίσω το μέγεθος. Έπειτα άρχισε να κάνει μικρές ωθήσεις μέσα μου. Εμπηξα τα νύχια στην πλάτη του από τον πόνο. Μετα απο λίγο ο πόνος εξαφανίστηκε και την θέση του την πήρε η ευχαρίστηση και η ηδονή που ένοιωθα εκείνη την στιγμή.

Wendy:Ugh Jimin π-πιο γ-γρήγορα

Jimin:Με είπες Jimin?

Wendy:Κ-κυριε Jimin πιο γ-γρήγορα σας π-παρακαλω

Ενα χαμόγελο ικανοποίησης σχηματίστηκε στα χείλη του και επιτάχυνε τις κινήσεις του.

Wendy:Jimin κοντεύω να...

Jimin:Το ξέρω αγάπη μου

Και έτσι τελειώσαμε ταυτόχρονα φωνάζοντας ο ένας το όνομα του άλλου. Ο Jimin πήρε ένα σεντόνι και σκέπασε τα γυμνά μας σώματα. Με πήρε στην αγκαλιά του και έτσι μας πήρε γλυκά ο ύπνος.



ℍ𝕠𝕝𝕕 𝕞𝕖 𝕥𝕚𝕘𝕙𝕥Where stories live. Discover now