~Κεφάλαιο 18~

2.3K 216 43
                                    

Αυτό το κεφάλαιο είναι αφιερωμένο στον Jungkook και στον Taehyung.

Taehyung's POV
Εχει περάσει ενας μήνας από τότε που τα έφτιαξα με τον Jungkook και είμαι πραγματικά πολύ ευτυχισμένος. Με γεμίζει συναισθηματικά συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλον και επισης αγαπάμε ο ενας τον άλλον πραγματικά. Σημερα κιόλας κλείνουμε έναν μήνα που είμαστε μαζί. Και ετσι λοιπόν σημερα ξύπνησα με πολύ διάθεση και γεμάτος ενέργεια. Ντύθηκα στα γρήγορα πήρα την τσάντα μου και έφυγα από το σπίτι με προορισμό το σπίτι της Wendy. Οταν έφτασα έξω απο το σπίτι της χτυπησα το κουδούνι  και  περίμενα να έρθει. Οταν η πόρτα άνοιξε αντίκρισα μια στεναχωρημένη Wendy.

Taehyung:Wendy τι έπαθες?

Την ρώτησα γεμάτος ανησυχία.

Wendy:Θα σου πω στον δρόμο

Μου απάντησε ατονα. Στον δρόμο για το σχολείο μου εξήγησε τι είχε γίνει χθες αλλά και σημερα το πρωί

Wendy:Tae φοβάμαι

Wendy:Μην φοβάσαι όλα θα πανε καλά

Και χωρίς να το καταλάβουμε φτάσαμε στο σχολείο. Μπήκαμε στο προαύλιο και καθίσαμε σε ένα παγκάκι. Μετα τίποτα ησυχία. Κανένας από τους δύο μας δεν μιλούσε απλώς κοιτούσαμε το πάτωμα. Το κουδούνι χτύπησε και μας έβγαλε από την άβολη ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί. Σηκωθηκαμε από το παγκάκι και πήγαμε στην τάξη μας. Καθίσαμε στις θέσεις μας και περιμέναμε να έρθει η καθηγήτρια. Όταν μπήκε η καθηγήτρια μέσα στην τάξη ξεκίνησε το μάθημα. Καθ'όλη την διάρκεια του μαθήματος κοιτούσα την Wendy. Είχε κατεβασμένο το κεφάλι της και ζωγράφιζε στο βιβλίο της. Το κουδούνι χτύπησε και όλοι οι μαθητές έφυγαν από το τμήμα εκτός από εμάς. Της χάιδεψα την πλάτη και της είπα:

Taehyung:Wendy μην αγχώνεσαι όλα θα πάνε καλά

Δεν μου απαντησε απλώς ξεφυσιξε. Η μέρα κύλισε πολύ αργά και ήρθε η προτελευταία ώρα. Η ώρα των καλλιτεχνικών. Το αγαπημένο μου μάθημα. Μπήκαμε μεσα στην τάξη και για μια ακομα καθίσαμε στις θέσεις μας περιμένοντας τον Jungkook. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θα τον δω. Μπήκε μέσα στην τάξη και έκλεισε την πόρτα πίσω του. Ήταν τόσο σέξυ. Φορούσε ένα μαύρο παντελόνι και ένα μαύρο που πουκάμισο.

Jungkook:Καλημέρα παιδιά

Είπε και με κάρφωσε με το βλέμμα του για λίγο. Ένοιωθα τα μάγουλα μου να καίνε και κατέβασα το κεφάλι μου για να μην με δει κανείς.

ℍ𝕠𝕝𝕕 𝕞𝕖 𝕥𝕚𝕘𝕙𝕥Where stories live. Discover now