~Κεφάλαιο 23~

2K 213 83
                                    

Πέρασε μια εβδομάδα και ακομα συνεχίζεται το ίδιο πράγμα. Κάθε μέρα αφήνω 126021.90 γουον στην πρώτη ντουζιερα αλλά επειδή μου τελείωσαν τα χρήματα που είχα στον κουμπαρά μου αναγκάζομαι να κλέβω απο τους γονείς μου. Ευτυχώς όμως δεν έχουν καταλάβει κάτι. Οι ζαλάδες απο την άλλη έχουν χειροτερέψει. Σημερα λοιπόν ξύπνησα με ένα πολύ κακο προαίσθημα είμαι σίγουρη πως κατι κακό θα συμβεί σημερα. Ετοιμάστηκα στα γρήγορα και για μια ακόμη φορά πήγα να λυποθυμησω. Αμέσως πιάστηκα απο το γραφείο μου και συνήλθα. Έπειτα πήρα την τσάντα μου και έφυγα απο το σπίτι μου. Μετα απο λίγο ηρθε και ο Taehyung.

Taehyung:Καλημέρα. Πως είσαι?

Wendy:Καλημέρα καλά είμαι

Φυσικά και είπα ψέματα δεν ήθελα να ανησυχεί για εμενα.

Taehyung:Πάμε?

Εγνεψα θετικά το κεφάλι μου και ξεκινησαμε να περπατάμε με προορισμό το σχολείο. Μετα απο αρκετά λεπτά φτάσαμε στο σχολείο. Κάτσαμε σε ενα παγκάκι και πάλι άρχισα να ζαλίζομαι αλλά δεν είπα κάτι στον Taehyung και ελπίζω να μην το κατάλαβε. Εξάλλου σε λίγο θα μου περάσει όπως και τις άλλες φορές. Το κουδούνι χτύπησε και πήγαμε στην τάξη μας. Καθίσαμε στις θέσεις μας χωρίς να πούμε τίποτα. Η ζαλάδα έγινε πιο έντονη αλλά και πάλι αποφάσισα να μην πω τίποτα. Έκλεισα τα μάτια μου και επερνα βαθιές ανάσες για να συνέλθω αλλά μάταια.

Taehyung:Wendy είσαι κάτασπρη είσαι καλά?

Wendy:Ναι καλά είμαι

Taehyung:Μήπως ζαλιζεσε πάλι?

Wendy:Όχι καλά είμαι

Τότε μπήκε μέσα στην ταξη η καθηγήτρια και κατευθείαν σταματήσαμε να μιλάμε. Ευτυχώς διότι δεν ήμουν σε θέση να συνεχίσω την συζήτηση. Καθώς η καθηγήτρια εξηγούσε το σημερινό μάθημα σήκωσα το χέρι μου διότι η ζαλάδα δεν είχε αποχωρήσει. Μολις με ειδε η καθηγήτρια σταμάτησε να μιλάει και μου έδωσε τον λογο.

Wendy:Μπορώ να πάω για λίγο στην τουαλέτα διότι δεν αισθάνομαι καλά

Καθηγήτρια:Φυσικά. Θέλεις να έρθει κάποιος μαζί σου?

Wendy:Οχι δεν χρειάζεται

Καθηγήτρια:Εντάξει όπως θέλεις μπορείς να πας

Σηκώθηκα απο την καρεκλα μου και ήμουν έτοιμη να φύγω μέχρι που ο Taehyung με έπιασε απο τον καρπό του χεριού μου και με σταμάτησε. Γύρισα το κεφάλι μου και τον απορημενη.

ℍ𝕠𝕝𝕕 𝕞𝕖 𝕥𝕚𝕘𝕙𝕥Where stories live. Discover now