~Κεφάλαιο 19~

2.1K 213 27
                                    

Πέρασε ένας μήνας και με τον Jimin είμαστε πολύ καλά. Βέβαια ότι κάνουμε το κάνουμε κρυφά και στο σχολείο κρατάμε αποστάσεις. Σημερα είναι Κυριακή και οι γονείς μου θα πάνε σε επαγγελματικό ταξίδι για μια ακόμη φορά αλλά δεν με πειράζει διότι τα μικρά θα πάνε στην γιαγια τους και θα έρθει παλι να με προσέχει ο Jimin. Κάθε φορά που στέκομαι δίπλα του η καρδιά μου χτυπάει πολύ δυνατά. Κάθε φορά που κοιτάζω μέσα στα υπέροχα καστανά του μάτια χάνομαι και νομίζω πως όλα γύρω μου έχουν παγώσει. Από τις σκέψεις μου με έβγαλε ο χτύπος του κουδουνιού. Άκουσα την πόρτα να ανοίγει και να κλείνει και τότε κατάλαβα οτι ηρθε ο Jimin. Μου έλλειψε παρα πολυ. Έχω να τον δω απο την Παρασκευή μπορεί να μιλάμε μέσω μηνυμάτων αλλά δεν είναι το ίδιο. Θέλω τόσο πολύ να χαϊδέψω τα μαλλιά του το υπέροχο του λαμπερό δέρμα να χαθώ πάλι στα μάτια του και να φιλήσω τα υπέροχα σαρκωδη χείλη του. Η πόρτα του δωματίου μου άνοιξε και μπηκαν μέσα οι γονείς μου.

Yugyeum:Wendy εμείς φεύγουμε

Wendy:Εντάξει καλό ταξίδι και καλή δουλειά

Με πλησίασε με αγκάλιασε και με φίλησε στο κεφάλι. Η μητέρα μου από την άλλη μου ειπε ένα ξερό γεια και έπειτα έφυγαν. Βγήκα από το δωμάτιο μου κατέβηκα τις σκάλες και πήγα στο σαλόνι. Ο Jimin καθόταν στον καναπε και έβλεπε τηλεόραση συγκεκριμένα ποδοσφαιρο. Τον πλησίασα και κάθησα δίπλα του.

Wendy:Ποιοι παίζουν?

Jimin:Δεν τους ξέρεις οπότε και να σου πω δεν θα καταλάβεις

Μου απάντησε χωρίς να πάρει τα μάτια του από την τηλεόραση. Ξεφυσιξα εκνευρισμενα πήρα το τηλεκοντρολ στα χέρια μου και έκλεισα την τηλεόραση και άφησα το τηλεκοντρόλ δίπλα μου. Ο Jimin γριλισε απο θυμό και γύρισε αργά το κεφάλι του κοιτάζοντας με, με δολοφονικό βλέμμα.

Jimin:Τι έκανες?

Με ρώτησε όσο πιο ήρεμα μπορούσε αλλά μπορούσα να διακρίνω τον εκνευρισμό την φωνη του.

Wendy:Τι έκανα?

Τον ρώτησα δήθεν αδιάφορα.

Jimin:Γιατί έκλεισες την τηλεόραση?

Wendy:Γιατι βαριόμουν

Jimin:Ε και? Δεν μπορούσες να κάνεις κάτι άλλο?

Εξυσα το κεφάλι μου προσποιοντας ότι σκεφτόμουν και έπειτα του απαντησα.

Wendy:Οχι

Jimin:Δώσ'το μου αλλιώς θα σε τιμωρήσω

Wendy:Οχι δεν σου το δίνω

Jimin:Ωραία λοιπόν ώρα να υποστείς την τιμωρία σου

Δεν πρόλαβα να απαντήσω διότι σε κλάσματα δευτερολέπτου ένωσε τα χείλη μας με ένα άγριο και παθιασμένο φιλί. Χωρίς να σπάσουμε το φιλί με ξάπλωσε στο καναπέ και ανέβηκε από πάνω μου. Έπειτα κατέβηκε και συνέχισε να με φιλάει. Όταν βρηκε το σημείο μου ενας αναστεναγμός ξέφυγε απο τα χείλη μου. Επειτα μου εβγαλε την μπλούζα. Με τα δόντια του κατέβασε την μια τιραντα του σουτιέν μου και άρχισε να με φιλάει στον ώμο.

??:Wendy?

Άκουσα μια γνωστή φωνή να φωνάζει το ονομα μου. Ωχ! Θα έχουμε μπλεξίματα.

ℍ𝕠𝕝𝕕 𝕞𝕖 𝕥𝕚𝕘𝕙𝕥Where stories live. Discover now