ღ Olası İhtimaller ღ

11.7K 1.3K 483
                                    

Hayatım topyekün olası ihtimal. Her yaptığımın bir karşılığı oldu melesa. Ve melesa ben her yapılan güzelliğe mislinin bir kaç katıyla karşılık verdim. Hani ona bin misli denir ya. Sebebini sormayın bana kocaman bir saçmalığım işte.

Biri bana sevdiğini söylese onun için Türk filmlerindeki kahramanlar gibi ölümlerin en hicranına gözü kara atlarım, atladım da. Biri bana bir şey hediye etse, ömrümün her dakikasında neler yapsam da onu mutlu etsem senaryoları yazarım ve film yapar kapalı gişe oynarım. Bu konularda da değme senaristlere aktörlere taş çıkartırım, çıkarttım da.

Yaş kemale erene kadar kendi hayat dramamın en iyi komedyenini oynadım. Düştüm, kalktım, yaralandım, kanadım ama yılmadım. Asla vazgeçmedim saçmalamaktan. En iyi yaptığım şeyi yaptım saçmaladım ve herşeye rağmen bir çocuk edasıyla kahkahalar attım.

Ömrüm boyunca kendimden büyük saçmalıkları ektim hayat tarlama. Her saçmalığımda, biraz daha ayaz tuttu umutlarım gönül heyelanımda. Sevdiklerim, dostlarım birer birer karaları çalıp alın yazıma, bu sevgiye titrek yüreğime hançer sapladılar. Ve masumluk zincirlerine tutuklu yüreğim kan revan içinde şu dizelerle fısıldadı tüm bu faili komikliklerimi ;

ღ ღ ღ ღ ღ

Olası ihtimaller, sen benim farkımda bile olmazsın

Bense seni deli gibi severim

Olası ihtimaller, sen beni deli gibi seversin

Bense seni saçmalarcasına severim

Olası ihtimaller, sen beni saçmalarcasına seversin

Bense seni kaybolurcasına severim

Olası ihtimaller, sen beni kaybolurcasına seversin

Bense seni ölürcesine severim

Olası ihtimaller, sen herzaman ki gibi beni bilmezsin

Bense seni satırlarca yazmaya devam ederim

Sakura-Şiirsel HikayemWhere stories live. Discover now