8.rész

2.1K 169 4
                                    

Reggel kivételesen időben keltem. Ágyamról lecsúszva, nyöszörögve kezdtem bele a napba. Hajamat kifújtam arcomból, majd a konyhába érve elővettem egy almát. A kanapén ülve majszolgattam az almát félkómásan, miközben a híreket böngésztem.
Titokzatos férfi a halott díjugrató lányával
Bang Minah díjugratót egy titokzatos férfivel kapták lencsevégre az egyik híres kávézóban, a Tom & Tom's kávézó dolgozói azonban nem nyilatkoztak.
Ez egyszerűen szánalmas.-gondoltam.
Bang Minah édesanyja halála nem öngyilkosság, se nem baleset volt!
Sokan azt állítják, tragikus halála betegség miatt történt, de mi biztos forrásokból szerzett információk alapján kijelenthetjük: Bang Minah édesanyját meglőtték. Egyesek azt is nyilatkozták, szerintük ugyanaz a személy tette, aki férjével is végzett. Mi lesz a fiatal lánnyal? Egyet tudunk biztosra, arról is itt fogtok hallani legelőször!
Az özvegy díjugrató lánya tanár-diák koncertheten fog részt venni 2014,03,12-től,18-ig.
A lány az iskolája támogatásával egy tanár-diák koncerthéten vesz részt, azonban az egészségéről híres tanára ínhüvelygyulladást kapott. Így nagy valószínűséggel mindenhol más-más kortársával fog játszani. Vajon milyen ruhát választ a pénteki vacsorára? Egyet tudunk biztosra, arról is itt fogtok hallani legelőször!
Nagy lendülettel felpattantam a kanapéról és elindultam gardróbom felé, amikor is levertem egy fényképet. Az üveg ripityára tört, így kiesett a képpel együtt egy kisebb papírdarab is.
Kislányom, fogalmam sincs mikor olvasod ezt, de olyan gyorsan hajtsd végre ezeket a feladatokat, ahogyan csak tudod.
1)Szedd össze a szilánkokat, ha úgy találtad meg ezt, hogy összetörted a képet.Nehogy kézzel!
2)Egy telefonszám van ennek a lapnak a hátulján, azt kell felhívnod. Ez a szám az 1theK Ent. céges telefonszáma. Meg kell tenned mindent azért, hogy híres legyél, értem, és azért, hogy élhesd az életed. Akár szóló karrierrbe is kezdhetsz, de a legjobb, ha egy bandában leszel. Hagyd el Hyunáékat. Ne mondj nekik semmit erről.
Az, aki megölt minket az az apád. Az Igazi apád.
Vigyázunk rád fentről. Emlékezz ránk.
Szeretettel: Anya.

Karjaid közt [Suga f.f] •BEFEJEZETT•Where stories live. Discover now