4. - K I F O G Á S T A L A N

9.9K 399 20
                                    

- Mi lenne, ha bemennénk valamelyik hálószobába? - vetette fel az ötletet Babbie. - Talán kényelmesebb lenne.

- Én itt akarom - lihegte a király miközben minden lefejtett a szolgálólányról. Vad csókcsatába kezdtek és pár percen belül mind a ketten teljesen meztelenre vetkőztek.

- Mi lesz ha valaki meglát minket? - aggodalmaskodott Babbie, de a király egy hirtelen mozdulattal befogta a száját, miközben a nyakát csókolgatta. Robert úgy érezte, hogy ezt a csatát megnyerte és szinte biztos volt benne, hogy az éjszakát már egy másik nővel fogja majd tölteni. Babbie is csak úgy tekintet az angol királyra, mint egy egyszerű eszközre, amit kedve szerint használhat. Talán pont ez az elkötelezettlenség tette tökéletessé az első együttlétüket. Mindketten gyorsan a csúcsra értek, de még percekig álltak a folyosón egymás karjaiban. Aztán Babbie hirtelen ráeszmélt, hogy milyen feladatot kapott Mrs Nashtől. Hátranézett az ablakra, aminek a szeretkezés során nekinyomódott a háta. A szívverése megállt egy pillanatra, amikor meglátta, hogy nedves lett az izzadságtól.

- Az ablak miatt aggódsz, kedvesem? - kérdezte kedvesen a király. Babbie hevesen bólogatni kezdett. Abban reménykedett, hogy Robert talán megkér valaki mást hogy tisztítsa meg, míg ők együtt töltenek még egy kis időt. - Azt hiszem, én is aggódnék a helyedben. Mrs Nash elég félelmetes asszony. Itt az ideje, hogy felöltözz és újra nekiláss.

Babbie vérig sértetten kapta fel magára az egyenruháját, majd a vízzel teli vödör felé nyúlt, aminek tartalma mind a padlóra folyt.

- Kérlek bocsáss meg, azt hiszem felborítottam a lábammal - mondta Robert, miközben a nadrágját cibálta fel magára.

- Direkt csináltad? - kérdezte Babbie ingerülten, mire a király csak nevetett. Tudta, hogy ha lemegy újra vizet ereszteni, Mrs Nash tudni fogja, hogy kiborította. Ezután a hálókörletbe jön majd, hogy megnézze, jól halad-e a munkával...

- Édes Istenem, nekem befellegzett! - ordította, majd a földre rogyott. - Biztos vagyok benne, hogy most azonnal elküld, ha meglátja, hogy nem dolgoztam! Ez mind a te hibád!

Robert maga is meglepődött, de életében most először bűntudatot érzett. Nem igazán tudott mit kezdeni a helyzettel, de megpróbálta jól kezelni. Leguggolt Babbie mellé, majd ügyetlenül végigsimított a haján.

- Lemegyek és hozok neked egy új vödör vizet, rendben?

- Igen. Köszönöm, felség.

- Magadnak köszönd, hiszen kiérdemelted a jóindulatomat. Ez az együttlét kifogástalan volt. Egyszerűen tökéletes.

- Tényeg az volt, felség - mosolygott rá Babbie. - Talán megismételhetnénk valamikor, ha ön is úgy óhajtja.

- Mondd ki, hogy mindennél jobban akarod - hajolt közelebb hozzá a király, mire Babbie felnevetett.

- Mindennél jobban akarom. De remélem, azzal tisztában van, hogy ezek csak szavak. Nem jelentenek semmit.

Robert még egyszer megcsókolta, majd végigsimított az arcán. Egyre jobban kedvelte ezt a rang nélküli, egyszerű lányt. Nem volt drága ruhákba öltöztetve, a haja sem volt éppen kócmentes mégis teljesen kifogástalannak látta a külsejét. Számára Babbie maga volt a tökély.

A U R O R A || A király szeretője [16+]Where stories live. Discover now