6. kapitola

6.9K 398 28
                                    

Nikko - normálně
Shiro - tučně

Až jsem uslyšel zaklapnout dveře tak jsem otevřel oči a podíval se na svoje zápěstí, které mě pekelně pálilo. Na některých místech jsem tam měl i zaschlou krev. Zvedl jsem se a bolestně zavřel oči. Ta hlava bolí jako čert. Na chvilku se mi zatmělo před očima a já opět upadl do peřin. Chvilku jsem tam jen tak ležel, potom jsem se pomalu zvedl na nohy a šel do koupelny si opláchnout zápěstí. Jak se mi voda dostala do ran tak to šíleně štípalo. Sykal jsem bolestí a začal si omývat zaschlou krev (mimochodem obvaz z minula jsem si už dávno sundal). Potom jsem šel tam,  kde jsem si myslel, že je kuchyň. Až jsem ji objevil tak jsem se zhluboka nadechl a vydechl a vešel jsem. Shiro seděl u jídelního stolu jak si mě všiml, tak se zvedl a šel ke mně. Já jsem začal nevědomky couvat. "Proč se mě bojíš, když ti teď nic nedělám" Nadzvedl obočí. No právě teď ne, ale co se stane za chvilku to nikdo neví. "Pro... Protože nevím co od tebe čekat." Zakoktal jsem a najednou narazil na zeď. "Ukliď tady v kuchyni a zajdi na nákup, potom ti dám další úkoly." Zastavil se metr ode mě a propaloval mě pohledem. "Do-Dobře." Kývl jsem a šel uklízet. Měl tu mnoho neumytého nádobí a další odpadky. Začal jsem tedy umývat špinavé nádobí. Najednou se na mě ten upír namáčkl a objal kolem ramen. U ucha se mi ozval jeho chraptící hlas."Budeš ještě zlobit?" Skousl mi lalůček. Vyvedlo mě to z míry. Chvilku mi trvalo než jsem odpověděl. "Ne už nebudu." Zakroutil jsem hlavou. "To je dobře." Odtáhl se a plácl mě přes zadek až jsem vyjekl a nadskočil. Radši jsem to neřešil a dál umýval nádobí. Na některých talířech byli zaschlé i zbytky jídla, které šli špatně umýt, ale drátěnkou to šlo všechno lehčeji. Co já bych si bez ní počal?

Až jsem vše umyl  tak jsem začal utírat i uklízet nádobí. Chvilku mi trvalo než jsem zjistil, kde co je. Ani jsem si nevšiml Shira, který byl opřený o zeď a pozoroval mě. Až když jsem hledal kam patří pánvička tak promluvil. "Skříňka nalevo na konci." Lekl jsem se a vylekaně jsem se na něj podíval. On se jen ušklíbl a naznačil mi ať pracuji dál. Pánev jsem dal na svoje místo a utíral a uklízel dál. Až jsem do utíral a do uklízel nádobí, tak jsem začal uklízet různé obaly, papírky, kelímky od jogurtu a tak dále. Má tady strašný nepořádek. Za chvilku byl koš plný, tak jsem ho zavázal a chtěl vynést, ale to mě Shiro chytl za rameno. "Já to vynesu ty zatím pokračuj v úklidu, mimochodem ti to u toho uklízení strašně sluší, ale něco tomu chybí." Najednou odněkud vytáhl  zástěru a hodil ji po mně. "Obleč si ji a pokračuj." Řekl přísným hlasem a já se na něj podíval pohledem alá to myslíš vážně? On jen kývl a šel pryč.........

*********************************** Tak a tady to utnu. Rozhodla jsem se, že budu vydávat menší kapitoly asi kolem těch 500 slov, ale zase budou častěji. Za hvězdičku, komentář budu ráda : )

Kikina

Life with vampire!? | CZ✔️ (Probíhá korekce)Where stories live. Discover now