15. kapitola

4.9K 272 11
                                    

Držel jsem se Shina hodně silně. Najednou se před námi objevili další lidé a vrhli se na nás. Shin se jim snažil vyhýbat a skákat po větví, ale najednou mě někdo chytl a skončil jsem v cizí náruči. Podíval jsem se na toho dotyčného a byl to Shiro nene!!!! Poslední co jsem patřil než jsem upadl do tmy bylo jak se Shin pral s ostatními upíry, ale bylo jich na něj moc, potom tma.

Probudil jsem se opět v tom sklepě a opět přivázaný břichem ke zdi. Ne já už nechci, prosím už ne. Zase jsem uslyšel vrzání dveří. "Nazdar Nikky opět se ti útěk nepovedl a ani už nikdy nepovede. Ten vlkodlak už je tam kde má být a v takovém stavu, který si zaslouží." Řekl mi Shiro těsně u ucha. "Shi-ro prosím už ne, já u-ž tak-hle dál nemůžu pro-sím pusť mě." Začal se mi třepat hlas a začali mi téct slzy. "Tak na to chlapečku zapomeň." Zakřičel a na zádech jsem ucítil už známou štiplavou bolest. Ani nevím kolik to bylo ran od desáté jsem to přestal počítat. Nechápu co tímhle jako sleduje jakože, když mě zmlátí tak budu trpět dobrovolně ty jeho zvrhlosti? No asi ano, já se proti němu sám neubráním. A co je vůbec s Shinem, kde je a co mu udělal? Začali mi téct slzy. Jestli se mu kvůli mě něco stalo tak se budu nesnášet. Nesnáším, když za mě někdo další musí trpět. Najednou mi zakručelo v břiše a začala mi být zima. Uvědomil jsem si to až teď.

Probudil jsem se v lese. Nemohl jsem si ani stoupnout jak mě bolela levá noha. Chtěl jsem si na ni sáhnout, ale pravá ruka mi odmítala pohyb. Oni mi  jako zlomili nohu a ruku jako vážně? Nějak se mi povedlo zvednou na nohu a přitom jsem se držel stromu. Bylo to namáhavé takže jsem musel postupně odpočívat. Ta bolest mého těla mě hodně vysiluje. Stejně to bylo marný protože, když jsem se postavil na nohu tak jsem zase spadl na zem. Jak mě dokázali tak zničit? No bylo jich hodně. Nakonec jsem to vzdal a ležel jsem tam tak v lese a přemýšlel o Nikkym. Co mu teď asi Shiro dělá? Takovým podobným způsobem jsem přemýšlel ještě hodně dlouho než mě přemohla únava a já usnul. 

Probudil jsem se v měkké posteli. Ruku jsem měl ošetřenou a v sádře a nohu také. Najednou uslyším pípání nějakých přístrojů. Né já jsem v nemocnici. Do pokoje za chvilku přijde sestřička usměje se. Potom mi začala říkat, že mě našli dřevorubci a jak jsem na tom a ptala se mě jak se jmenuji atd..... Až konečně odešla tak jsem si oddychl a začal přemýšlet jak dostanu Nikiho pryč od Shira. Přemýšlení mě nakonec stejně ukolébalo ke spánku, zase.

Z nemocnice mě pustili až se mi uzdravili pohmožděniny, měl jsem dokonce zlomené i jedno žebro. Nohu a ruku už mám v pořádku. Až mě pustili tak jsem rychlým krokem odešel z nemocnice a šel domů. Musím Nikkyho najít za každou cenu. On si nezaslouží to co mu Shiro dělá.

"Auuu." Zařval jsem bolestí, když mě probudila velká bolest mého zadku. Podíval jsem se na můj zadeček. Měl jsem v něm zastrčený vibrátor a Shiro s ním prudce pohyboval. Začali mi téct slzy a kňučel jsem bolestí. "Máš tu zájemce Nikky, už se nemůžou dočkat, hodně tě chválili tak doufám, že si to nezkazíš." Řekl s klidným hlasem Shiro jako kdyby to byla úplně normální věc mě nedobrovolně prodávat jako kurvu. Zařval jsem bolestí, když ho ze mě prudce vibrátor vyndal a odešel. Svalil jsem se na postel a plakal. Proč? Za co tohle mám? Já chci umřít, prosím. Vzlykal jsem  dokud mě neprobudili provazy na mých rukách a nohách. Zákazníci kteří mají zájem si na mě dovyvádět. Ležel jsem jako vždy na břichu. Ruce spoutány a dány za záda a nohy svázané tak, abych je měl daleko od sebe. Do očí mi vyhrkli slzy, když mě ten zákazník začal mlátit bičíkem a vším možně jiným. "Budeš mi říkat jen můj pane ano?" Ozve se hrubý hlas u mého ucha. Jen kývnu. Silná rána přes záda až ucítím kam se mi tam tvoří kapičky krve. "Slova to tě Shiro nenaučil nebo co?" Opět ten hrubý hlas u mého ucha. "A-ano na-naučil můj pane." Zakoktám. No potom to jde rychle. Prudce do mě vnikne a začne tvrdě přirážet. "Jsi dokonalá kurva." Řekne mezi steny a já jen bolestí kňučím. Naštěstí zákazníci používají kondomy takže nic nemohu chytnout za pohlavní nemoc. Až se do mě udělá tak na mě dá snad všechny sexuální hračky a potom s úsměvem odejde. Já chci zpátky k Shinovi prosím. Za pár dní ze mě stala kurva jakou Shiro přece chtěl. Kurvu co nic neřeší, vše dělá automaticky. Rány bičem ani to že do mě někdo prudce vnikl jsem už nevnímal. Byl to kolotoč stejných událostí tak proč si to pamatovat. Vše jsem dělal automaticky.....

************************************

Po dlouhé době nová kapitola. Doufám, že se vám líbí a nezklamala vás. Já toho Nikkyho nenechám nikdy na pokoji. Ach joo. A děkují za překročení hranice 200+přečtení.Jsem za to doopravdy vděčná. Komentáře vždy potěší a a ji hvězdičky. ️🙂

Kikina

Life with vampire!? | CZ✔️ (Probíhá korekce)Where stories live. Discover now