20. kapitola

4.4K 238 16
                                    

Najednou mě něco napadlo. Zastavil jsem Nikkyho a prohrábl mu vlasy. Díval se na mě dost nechápavě. Jaké by to bylo, kdyby měl černé vlasy s červenými konečky?
"Nad čím přemyslíš?" Zeptá se mě Nikky. Kouknu mu do očí.
"No jaké by to bylo, kdyby jsi měl černé vlasy s červenými konečky."

Když to řekl, tak jsem se na něj podíval dost vylekaně a překvapeně. "To ne. Neslušelo by mi to. Prosím." Udělám na něj psí kukuč. On mě pohladí po hlavě."Neboj se, pokud by ti to neslušelo tak to smyjeme ano?" Koukne na mě a usměje se. "Shiro prosím, mě se moje přírodní barva vlasů líbí. Tobě ne? Nebo proč to chceš měnit?" Nadzvednu obočí.
"Chci vidět jak v tom budeš vypadat." Řekne jakoby se nic nedělo. "A proč si neobarvíš vlasy ty?" Zkusím odvést na trošku jiné téma. "Já už měl snad všechny barvy, proč si myslíš, že mám tak zničené vlasy?" Já si jen povzdechnu. "Ale-"
"Nebudu o tom s tebou diskutovat. Jednou jsi můj tak to bude." Zamračí se na mě. Je jen poraženecky sklopím hlavu. Jenže já nechci, aby za mě někdo rozhodoval.
Jdeme dál a já sleduji chodník pod sebou. Kam vůbec jdeme?
"Jdeme tě ukázat mému tátovi." Ozve se a já se na něj vyděšeně podívám a zastavím se. "Co-co že?" Vylekaně se na něj podívám. Shiro se zastaví a přistoupí ke mně. "Musím tě mu ukázat. Chce abych mu ukázal svoji kurvičku. Je to prostě náš zvyk, aby u nás měl každý svého mazlíčka v podobě člověka." Řekne jako by se nic nedělo. Ale já tam málem omodlím strachy. "A to jsi mi chtěl říct jako kdy? A jak se mám chovat? A... A.. A." Najednou mě umlčí prst na mé puse. "Nikky je to jednoduché. Prostě mě poslouchej na slovo, choď se sklopenou hlavou a hlavně mi říkej Pane. Prostě to jak jsi to skoro dělal do teď. Neboj se. Zvládneš to. Budeme tam jen přes noc. Nic si na tebe nezkusí. Pohlídám si tě neboj." Mrkne na mě. "Shiro já nikam nejdu. Nejsem žádná kurva a už nikdy nebudu. A teď mě omluv, odcházím." Řeknu a rozběhnu se pryč. Tak tohle je už na mě moc. Začnou mi téct slzy. Najednou mě někdo přirazil na zeď od domu. Kouknu se na rozčíleného Shira. "Mě nikam utíkat nebudeš je ti jasný?" Zařve na mě a chytne mě pod krkem. Chytnu jeho ruku, která mě škrtí a snažím se ji dostat pryč. "Sh-Shiro pusť mě." Vysoukám ze sebe ztěžka. On mě pustí a já se po zdi svalím na zem. Kouknu na Shira a ihned se zkrčím. Už se zase na mě falešně usmívá a v jeho očích je vidět vztek. "Pro-promiň." Zachraptím a sklopím pohled. On mě vytáhne na nohy a rukou přitlačí na zeď. "Tohle už nedělej. Mohli by se ti to vymstít." Zavrčí mi do ucha. Já jen kývnu. Pustí mě a pokračuje v chůzi. Já ho se sklopenou hlavou následuji. Zase se ho začínám bát. Jdeme zase mlčky. Po asi 20 minutách dojdeme k bílé vile. Najednou Shiro vytáhne vodítko a připne mi ho k obojku. Kouknu na něj pohledem 'to si že mě děláš prdel?'
"Nikky takže shrneme si to. Budeš chodit se sklopenou hlavou a pěkně za mnou, budeš mi říkat pane a budeš mě poslouchat je ti to jasný?" Řekne a za bradu mi zvedne hlavu, protože jsem se furt koukal na chodník. "A-ano pane." Řeknu a on se na ně usměje. Potom se otočí ke vchodovým dveřím od vily a zazvoní. Po chvilce nám otevře nějaký pán. Já ihned sklopím hlavu a sleduji svoje nohy. Slyším jak se s tím pánem Shiro vítá a podle všeho co jsem slyšel tak je to jeho otec. Vejdeme dovnitř a vyzujeme se. Já mám pořád sklopenou hlavu. Najednou mě někdo chytí za bradu a zvedne mi hlavu. Já se na něj krátce podívám, ale potom ihned sklopím pohled. Tohle je tak divný.
"Máš hezkou kurvičku." Řekl ten jeho otec potom pustí moji hlavu a já ihned spojím pohled s podlahou. Shiro zatáhne za vodítko a tak ho následuji. Po očku sleduji kudy jdeme. Je to tu dost hezké. Takové menší království. Dojdeme do velké jídelny. Moc nemám čas si to tu prohlížet, protože na nás padne několik páru očí. Jsem rád, že nemusím všem ty pohledy oplácet. Byl bych nervózní jak prase. "Čau brácha tak co jak se máš a jak se jmenuje tvůj mazlíček?" Přiběhne k Shirovi někdo a podle pohybu můžu usoudit, že se objali. "Já se mám dobře a tohle je Nikky. Mám ho nově takže se ještě učí tak ho když tak omluvte za nějaké chyby. Ale učí se rychle, že Nikky." Teď můžu cítit úplně všech pohledy co tu jsou. "Ano pane." Řeknu tak, aby to slyšel jen on. Potom k Shirovi přijde snad celá asi jeho rodina. Vodítko ode mě předá svému bráchovi. Já si od něj udržuji patřičnou vzdálenost. Děsí mě. Jeho pohled je jako by se mi tisíce jehel zabodlo do těla. Je to prostě nepříjemné. "Potřebujete něco pane?" Zeptám se ho a po očku na něj kouknu. "Ne jen je zajímavé jak si Shiro umí najít tak sexy kurvičku." Řekl jako by to byla úplně normální věc. Ale já jsem dost překvapený. Že by jeho brácha byl taky gay?
Po chvilce si mě zase vezme Shiro. "Jsi šikovný Nikky, čekal jsem, že budeš dělat problémy, ale ty jsi poslušný. Překvapil jsi mě." Šeptne mi do ucha Shiro. Já se jen usměji. Už jsem si zvykl, že budu navždy pro všechny kurva, tak se tak i budu chovat.
Shiro vyjde ke stolu a sedne si na volnou židli, ale já pořád stojím. Radši počkám až mi řekne ať se posadím. Za tu dobu jsem si všiml, že každý kdo je v téhle místnosti tak má někoho vedle sebe s obojkem kolem krku. Takže mazlíčci. "Posaď se Nikky." Řekl Shiro a já si pomalu sednu. Bojím se, abych neudělal něco špatně.

Nová kapitola na světě. Děkuji moc za přesažení hranice 600+ přečtení. Jste zlatí❤️❤️❤️. Doufám, že se kapitola líbila. A za ⭐nebo 🗯️ jsem vždy ráda.

Life with vampire!? | CZ✔️ (Probíhá korekce)Where stories live. Discover now