22. kapitola

4.1K 236 7
                                    

Probudil jsem se pozdě v noci. Nemohl jsem si najít takovou polohu, abych mohl zase poklidně spát. Vedle mě na zádech spal Shiro. Nerad to říkám, ale je roztomilý, když spí. Chvilku jsem na něj koukal. Proč by musel tak ublížit? Co jsem komu udělal, že jsem si to vše musel prožít. Tiše si povzdechnu, ale potom mě něco napadne. Hlavu si dám na jeho hruď. A jeho pravidelné oddechování mě uspí. Než, ale ještě usnu tak ucítím jak mě k sobě přitiskl jednou rukou.
Ráno mě probudí hlazení po zádech. Otevřu očička a kouknu na Shira. Ten se na mě usmívá a tak se taky lehce usměji. "Jsem aspoň dobrý polštář?" Zeptá se mě už s úšklebekem. Já kývnu a usměji se. "A co pak se na pánovi spí?" Lehce se zamračí a já ihned z něj slezu a skrčím se. "Omlouvám se." Zamumlám a sklopím pohled. On si mě, ale zase dá na hruď. "Nevadí, ale moc si nezvykej." Ušklíbne se a já kývnu. Hezky se uvelebím na jeho hrudi a zavřu očka. "Tobě se chce ještě spát?" Zeptá se mě překvapeně. Já jen kývnu. "Tak to ne, žádné spaní." Řekne a začne mě líbat. Já překvapeně otevřu oči, ale do polibku se zapojím. Shodí mě ze sebe a nade mě si klekne. Začne mi rukou putovat po zádech až k mému zadku a začne mi ho mačkat. Já skoro ihned vzdychnu a natisknu se na něj. Potom se rukama přesune na moje dva výstupky na hrudi a začne je opečovávat prsty a u toho mě stále líbá. Já i když nechtěně vzdychám do polibku. "Shiro prosím já teď nechci." Řeknu, když se odtáhneme kvůli nedostatku kyslíku. On se jen ušklíbne. "Máš smůlu Nikky." Řekne nadržený hlasem. Začnu sebou vrtět a házet, ale on to vyřeší tak, že si na mě lehne a tím pádem jsem se nemohl vůbec pohnout. "Shi-roo prosím ne." Zakvílím. "Dlouho jsem s tebou neměl sex." Zavrčí a doslova ze mě strhal všechno oblečení. Začnou mi téct slzy. Lehce si mě připraví a potom až po kořen přirazí. Vykřiknu bolestí. On se s ničím nepáře a tvrdé do mě přiráží. Já jen vzlykám a vzdychám zároveň. A já mu začal opět trošku věřit a on udělá tohle a zase.
Zase najednou přestane a prudce ze mě vyjede a já zakřičím bolestí. Slzy mi už tečou po tvářích. "Nikky promiň j-já já...." Shiro to nedořekne, oblékne se a odejde. Já se jen stulím do klubíčka pod peřinu a tam si pláču. Proč to musel udělat znova? Já idiot mu začal věřit. "Kde je ten neposedný mazlík?" Uslyším nějaký hlas, je zlomyslný. Ihned se skrčím pod peřinou, ale ten dotyčný mě najde a odhrne za mě peřinu. "Ahoj copak se děje, že pláčeš?" Sedne si ke mně od Shira bratr a začne mě hladit po zádech. "To je jedn-no." Vzlyknu. "Už asi vím co ti udělal." Řekne potichu a já dál vzlykám. On najednou odejde pryč z pokoje. Začnu opět plakat. "Nikky promiň, nechtěl jsem." Ozve se ode dveří Shirulův hlas. Já se jen celý přikryji peřinou. "Jsou to jen planá slova. Uděláš to určitě znovu." Vzlyknu. Slyším kroky a přibližují se. Víc se stulím do klubíčka. Zase shrne ze mě peřinu. Já se na něj uplakaně podívám. Shiro si ke mně lehne a obejme mě. "Promiň, promiň, promiň je mi to moc líto. Nemohl jsem se udržet. Jsi totiž strašně sexy." Řekl a dál mi pusinku na čelo. "Shiro proč? Já ti věřil, že už to neuděláš a ty jsi to zase udělal." Kouknu na něj a po tvářích se mi kutálejí slzy. "Nikky odpusť mi prosím." Já jen sklopím pohled a dál pláču. "Bolí to." Šeptnu. Bolí mě moje pozadí. "Chci pryč Shiro." Vzlyknu. On kývne a někam mě nese. Donesl mě do koupelny, kde mi pomohl se umýt a pak mě oblékl do čistého oblečení. "Pojď půjdeme se rozloučit a odejdeme ano?" Já jen kývnu, stoupnu si a se sklopenou hlavou jdu za ním. Zase mám k obojku připnuté vodítko. Po chvilce dorazíme do jídelny, kde jsou už skoro všichni. Všechny pohledy zase spočinou na nás. Je to nepříjemné teda pro mě. Shiro začne mluvit a já jen sleduji zem a čekám kdy už odsud vypadneme. Jak jsem zaslechl tak Shirův otec ho přemlouval, ale nakonec svolil s tím, že se musíme jít brzy zase ukázat. Shiro na to jen kývne a než se nadám tak jsme doma.  Ihned se vydám k sobě do pokoje. Potřebuji být sám.

Tak po dlouhé době nová kapitolka. Doufám, že se líbila a děkuji moc za 800+přečtení a za 100 hvězdiček. Jste užasní❤️❤️❤️. Za 🗯️nebo ⭐budu vždy ráda. Však to znáte. Tak pa u další kapitolky. ❤️❤️❤️

Kikina🙂

Life with vampire!? | CZ✔️ (Probíhá korekce)Where stories live. Discover now