29. kapitola

3.9K 206 11
                                    

Po chvilce se mi před očima objeví tma díky šátku na očích. Leknu se. Leny a Herry jsou tu. "Nemáš ještě jednu kurvičku? Bude větší zábava." Řekne Herry ten dominantnější z těch dvou. Po chvilce uslyším hlas Nikkiho. "Ne. Nechte ho prosím být." Řeknu, ale to už slyším jak ho násilím přivazují. "Nechte ho!" Zařvu, ale utiší mě roubík. Ucítím u svého vstupu prsty. Pak je do mě někdo zprudka strčí a já vykřiknu bolestí. Začne s nimi ten dotyčný pohybovat. Ani Nikkiho, jak slyším z toho neušetřili. Po chvilce to vymění za něco většího. Prudce do mě vjede. Zařvu bolestí a on začne rychle až po kořen přirážet. Začnu vzdychat do roubíku. Po chvilce do mě strčí i druhý penis. To už mému hlasitému vzdychání nezabrání ani roubík. Začne mě to i bolet jelikož mě natrhli. Najednou mě rozvážou a hodí mě na postel. Sundají mi šátek z očí a já si všimnu, že podemnou leží svázaný Nikky s našpulený zadečkem. Pohladím ho po něm. "Strč do něj péro dělej! " Zavrčím mi do ucha hrubý hlas. "Promiň Nikky." Zamumlám a vjedu do něj až po kořen. Do chvilky je ve mě péro až z toho vznikne vláček. Ti za mnou se začnou pohybovat a do mě tím pádem žduchají a já přirážím do Nikkiho. Několikrát si vyměnili pozice, ale mi s Nikkim byli pořád na stejném místě. Několikrát jsem se do Nikkiho udělal až z něho sperma že zadečku teklo. A pod Nikkim už taky byla bílá nadílka. Potom až se ti chlapi uspokojil, tak nás pak ještě zavěsil a zbičovali. Pak nás odhodil jako ty nejšpinavější děvky. Ležím na zemi, neschopen pohybu. A co potom Nikky. Ten měl zavřené oči a trhaně dýchal. Doplazím se k němu. "Nikky.... já se ti omlouvám, že tohle zažíváš. Najdu způsob já tě odsud dostat. A můžeš... Ode mě odejít." To poslední zamumlám. Trhá mi to srdce. Nikky najednou otevřel oči a zakroutil hlavou. "Ne Shiro.... Chci být s tebou i za cenu, že umřu." Zamumlám. Mě se rozzáří oči a, políbím ho. Po chvilce se Nikky připojí. Kvůli vzduchu se musím dotáhnout, ale na nadechnuti mu moc času nedám. "Miluji tě Nikky." Řeknu polohlasem a kouknu na něj. On se usměje. "Já tebe taky Shiro." Řekne a já zalapam po dechu. Přitáhnu si ho k sobě do objetí a on mi ho opětoval. Tuhle chvilku, ale bohužel zkazil Aki, který vejde do téhle místnosti. Odrhne nás od sebe a Nikkimu k obojku co má ode mě pripne vodítka a mě dá obejek a k tomu vodítko." Budete chodit po čtyřech!" Zavrčí a rozejde se. My ho a Nikkim následujeme. Jak já Akiho nesnáším. Krátce kouknu na Nikkiho a když s ním spojím pohled, tak se na mě Nikky pousmál. Úsměv mu opětuji.
Mezitím dojdeme do Akiho černého pokoje. "Vylezte na postel a nic nezkoušejte." Zavrčí a mi jak psi vylezli na postel. On nám chytl ruku a připnul nám na ně pouta. Taky jsem z toho mohl cítit zaklínadlo, takže se odsud dost těžko dostaneme. "Odpočívejte. Sílu budete potřebovat." Řekne a odejde do kanceláře. Přisunu se k Nikkovi a volnou rukou ho obejmu. On mě taky objal a hlavu schoval do mé hrudi. Po chvilce v klidu oddechoval a já následoval. To zase bude bolest zadku, ach joo...

Jak jsem čekal, tak zadek, to že se s ním včera něco nekalého dělo, dalo jasně najevo. Otevřu očka a zjistím, že Shiro ještě spí. Po chvilce, ale otevře oči a usměje se na mě. Já se jen pousměji. "Shiro kdo je ten chlap?" Koukám zvědavě na Shira.
On si povzdechne. "Je to můj bývalý přítel. Ale já od něj utekl, jelikož mi ubližoval. Něco takového, jako včera jen o něco ještě víc." Sklopím pohled a já ho obejmu.
"Utečeme odsud. Neboj." Šeptám mu konějšivá slova do ouška. Mu začnou téct slyzy po tvářích. Palcem jsem mu je utřel. "Vše bude zase dobré ano?" Zeptám se ho a on jemně kývne. Najednou ten bývalý od Shira přišel do pokoje. Tiskneme se k sobě, ale tak tak stihneme uhnout jelikož mezi nás skákal Aki. Oba se přesuneme na kraj postele. On se ušklíbne a políbí mě.
Odtrhnu se a otočím se k němu zády." Ale copak? Tady je nám někdo uražený?" Řekne škodolibě a zase si mě otočí zpátky k sobě. Koukám mu do očí.
"Dnes půjdeme nakupovat. Moji mazlíčci musí být správně oblečení, abych se za ně nemusel stydět." Řekne a lehne si na záda. Shiro je stále otočený zády k němu.
Potom jsme se už jen najedli a jeli jsme nakupovat. Nastoupili jsme do auta a ten Aki za volant. Jak jsem zjistil jeho jméno? Když ho, tak nazval Shiro, tak to tak asi bude.
Jde vidět, že se Shiro trápí. Seděl v autě jako bez duše. Chytnu ho za ruku a propletu si s ním prsty. On se na mě pousměje, ale v jeho očích je vidět trápení...

Po dlouhé době nová kapitola. Doufám, že se líbila. Děkuji moc za 3K přečtení a 300 votes.❤️❤️👌Jste fakt užasní. Díky moc👌🙂

Vaše Kika

Life with vampire!? | CZ✔️ (Probíhá korekce)Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz