Chapter one

243 23 10
                                    

HARRY'S P.O.V.

"Waar ga je heen?", vraag ik. "Ik ga naar school en dat zou jij ook eens moeten doen. Je bent alweer in week niet op school geweest". "Klopt. Zal ik dan maar eens mee gaan?", glimlach ik. Ze loopt naar me toe en geeft me een kus. "Pak je spullen dan maar maar. Ik wacht wel in de auto". Ze pakt haar tas en loopt het huis uit.

Ik pak mijn spullen en loop naar buiten. Avery zit in de auto op haar telefoon, waarschijnlijk praat ze met Niall. Haar beste vriend. Ik mag hem wel maar als hij haar ook maar een keer iets aandoet gaat hij eraan.

"Heb je alles?", vraagt ze. "Ja ik heb alles. Ik heb mijn telefoon, mijn portemonnee en ik heb jou, dat moet ik zeker niet vergeten", lach ik en ik geef haar een kus op haar wang. Ze glimlacht en start de auto.

- - -

"Welke lessen heb jij vandaag?", vraagt Avery als we de auto uitstappen. "Ik heb engels, wiskunde, geschiedenis en literatuur", antwoord ik. "Welk uur heb je engels?". "Zo meteen volgensmij hoezo?". "Dan hebben we samen les". Een grote glimlach verschijnt op haar gezicht. Dat we samen les hebben komt niet vaak voor. School zit bij ons ingewikkeld in elkaar.

Ik neem plaats naast Avery die een beetje in het midden van de klas is gaan zitten. Niall komt ook binnen lopen gevolgd door de docent. Niall gaat voor ons zitten en gaat meteen met Avery praten. Ik weet dat ik niet jaloers zou moeten zijn want het is gewoon haar beste vriend. Toch ben ik het.

"Oke klas laten we beginnen. Jullie kennen mij dus vanaf nu praten jullie alleen engels en ik ook". zegt de man die voor de klas staat. "Grab your books and a pen. We will be doing a project for this week. It's about a novel called Romeo and Julliet. I know it's cliché but you have to read it and write down everything you recognize in your life and around you. You'll be doing this project in pairs of two. Becouse you are going to compare both of the thing you wrote down", rateld de man door. "Niall you'll be working with Avery. Senna you'll be working with Harry...". Fuck! Nee. Waarom nou weer Avery met Niall en ik met fucking Senna? Ze denkt dat ze kans heeft bij mij ookal weet ze dat ik met Avery heb.

Ik kijk naar Senna die naar me lacht. Ik kijk terug naar Avery die al druk bezig is met schrijven. "You can start now. Some of you may have read this book already so they can start. The rest can pick up a book here and start reading". Ik pak een blaadje en begin te schrijven. Senna gaat naast me zitten want Avery is al naast Niall gaan zitten. Ze kijkt me aan maar ik negeer haar. Mijn ogen zijn gefocused op het papier. De punt van mijn pen raakt het papier maar ik kan niks bedenken. Het enige wat ik heb opgeschreven is de datum en mijn naam. Ik heb het boek al duizend keer gelezen en de film heb ik ook al gezien maar ik kan maar niks opschrijven.

Zo te zien hebben Niall en Avery al heel veel opgeschreven, al twee blaadjes vol. Senna heeft ook al wat opgeschreven maar ik heb geen zin om het te lezen. Ik heb zoiezo geen zin in haar. Ze probeert altijd mijn aandacht te trekken maar die geef ik niet. Avery is het enigste meisje aan wie ik mijn aandacht geef. Ze is mijn meisje, en van niemand anders.

Als de bel gaat pak ik snel mijn spullen en look ik het lokaal uit. Als Avery en Niall lachend het lokaal uit lopen, loopt Senna naar mij toe.

"Hoe gaan we ooit die opdracht doen als je me de heletijd negeert?", vraagt ze op een geïriteerde toon. "Dat doe ik niet. Ik schenk gewoon geen aandacht aan jou. Je weet dat ik met Avery heb en dat gaat niet veranderen!", zeg ik bot. "Dat weet ik maar dan kunnen we toch op z'n minst nog een opdracht samen doen? Ik bedoel Niall doet toch ook samen met Avery". "Ja". "Dus wanneer gaan we dat dan doen want we hebben alleen nog maar overmorgen les daarna moet het af zijn". "Ja dus...". "Kan je ook gewoon normaal antwoord geven?". "Dat doe ik". Ze rolt met haar ogen. "Harry! Kom eens hier!", roept Avery die aan het einde van de gang staat. Gelukig! Ze heeft me gered van Senna. "Ow dus je gaat me maar gewoon weer negeren?". "Dat doe ik niet. Ik ga naar mijn meisje omdat ze dat vraagt". Ik draai me op en loop met open armen naar Avery toe.

Same MistakesWhere stories live. Discover now