chapter seven

133 16 4
                                    

HARRY'S P.O.V.

Mijn ogen gaan langzaam open als ik Avery's wekker hoor afgaan. Het licht wat door de gordijnen komt is veel te fel om mijn ogen meteen open te doen. We liggen nog in dezelde houding als toen we in slaap vielen. Haar armen stevig om me heen.

"Ave wakker worden", zeg ik zacht en ik schud zach aan haar schouder.  Ze kreunt maar wordt niet wakker. "Ave", zeg ik nog een keer maar dan iets harder. "Nee Niall.... Stop nou", zegt ze bang. Niall? Waarom droomt ze nu over Niall en waarom is ze bang. "Ave, ik ben het Harry, wakker worden". Ik wil dat ze wakker wordt en weet dat ik hier bij haar ben en haar bescherm. Dat ik er altijd voor haar ben.

"Harry?", vraagt ze. Haar ogen gaan langzaam open. Ik kijk haar recht aan en ze zet een glimlach op. Mijn hart smelt door haar prachtige glimlach. "Harry?", vraagt ze nog een keer. "Ja babe, wat is er?", vraag ik als ik haar een kus op haar voorhoofd geef. "Weetje dat ik echt heel veel van je hou?". "Tuurlijk weet ik dat. Maar ik hou nog meer van jou". Mijn lippen raken zacht die van haar.

Ze gaat op de rand van het bed zitten, wrijft een keer over haar ogen en staat dan op. Ze pakt haar kleren die ze de avond daarcoor als had klaargelegd en loopt de badkamer in. Ik loop achter haar aan.

"Harry, ik ga douche", glimlacht ze. "Ja? Mag ik dan niet mee? Het bespaard water en mijn geduld", lach ik. Ze kijkt me aan. "Nou vooruit dan. Maar dan kook jij vanavond", glimlacht ze en ze stapt de douche al in. Ik knik lachend en stap de douche ook in.

Ze slaat meteen haar armen om me heen en legt haar hoofd tegen mijn borst aan. Ik geef haar een kus op haar hoofd en leun met mijn kin op haar hoofd. "Ik hou van je Ave", zeg ik. "Ik ook van jou", zegt ze. Ze wast haar haar en lichaam. Ik volg elke beweging die ze maakt. Ze is prachtig om te zien. Alles aan haar is mooi. ik wil zoveel tegen haar zeggen maar op dit moment komt er niks uit mijn mond. Ik wacht gewoon tot dat ze klaar is met douche. Ik wil dit moment niet verpesten.

Haar haar zit door de war maar dat maakt me niets uit want ze is altijd mooi. "Stop nou eens met staren, dat maakt me zenuwachtig", giegeld Ave als ze haar rug naar me toe keert. Ik heb me al omgekleed, een simpel zwart T-Shirt, een zwarte skinny en mijn mijn bruine leren schoenen. Ik moet eigenlijk wel eens nieuwe schoenen gaan kopen want deze zijn al best oud en een beetje kapot.

"Waarom draai je je nou om? Nu kan ik je gezicht niet meer zien", zeg ik en ik sta op en sla mijn armen om haar middel. "Nou gewoon, omdat ik me wil omkleden". Ze draait zich om en kijkt me diep in mijn ogen aan. "Ik hou van je Hazza", zegt ze. "Ik hou ook van jou babe", zg ik en het volgende wat gebeurt is  dat mijn lippen zich versmelten met die van het mooiste meisje van de wereld.

- - - 

"Ik zie je na school weer oke?", vraagt Avery die tegen me aan staat. "Ja is goed babe, dan kunnen we lekker weekend gaan vieren", glimlach ik. Ze knikt en geeft me een kus. nIet veel later komt Niall aanlopen en loopt met Ave mee naar hun lokaal.

Op het moment dat Avery en Niall achter de grote deuren van de school zijn verdwenen loop ik naar het andere gebouw waar ik mijn les heb. Dit gebouw is wat groter maar dat komt ook omdat hier zo'n soort sportschool in zit waar Avery elke dinsdag met Niall heen gaat.

Als ik het lokaal binnen loop zie ik dat Senna en Zayn naast elkaar zitten. Zayn's arm is om haar heen geslagen en haar hoofd leunt tegen zijn schouder aan. Echt een opluchting voor mij dat ze nu bij Zayn is en niet meer bij mij komt zeuren enzo. Als ik rondkijk voor een plek is er alleen maar een plek over achter Senna en Zayn. Was ik maar eerder naar het lokaal gegaan dan zat ik er nu niet achter.

"Hey maat, waarom zo chag?", vraagt Zayn. Kan deze vent niet even een keer z'n kop houden? "Prima", zeg ik kortaf. "Je kent Senna wel hé?", vraagt Zayn. Maakt die vent een grapje? Tuurlijk ken ik haar, helaas. "Uh-um", zeg ik. Ik heb geen zin om nog met hem te praten.

Same MistakesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu