chapter six

140 15 10
                                    

"Liam!", roep ik blij. "Heey Avery!", roept hij blij terug en hij slaat zijn armen om me heen. "Wat doe jij hier nou?", vraag ik verbaasd. "Nou ik was in de buurt en toen dacht ik laat ik langs tante Lilly en mijn kleine nichtje gaan. Toen ik daar aan kwam was alleen je broer thuis en die zei dat Tante Lilly in het ziekenhuis lag en jij niet meer thuis woonde", zegt hij. We lopen de kamer binnen. "Maar hoe weet je dan waar ik nu woon? Heeft Josh het adres doorgegeven?". "Ja. Ik wilde je heel graag weer zien want het is al twee maanden geleden dat ik naar Amerika verhuisde". "Owja, dat klopt! Hoe is het in New York? En heb je nog steeds met Sophia? Ik mag haar echt zo erg!". "Ja het is echt geweldig en ja ik heb nog steeds met Sophia". Sophia en Liam hebben nu al bijna twee jaar een relatie, ik ben echt zo blij voor hun.

"Weet je al wat er met mama gebeurd is of heeft Josh je dat al verteld?". "Wie heeft wat niet verteld?", vraagt Harry die binnen komt lopen. "Over mama's auto ongeluk", antwoord ik hem. "Wie is dit?". Ik voel zijn jaloezie. "Dit is mijn neef Liam die twee maanden geleden naar Amerika is verhuisd. Ik hb wel eens over hem verteld", zeg ik snel. "Oh hij. Leuk je te ontmoeten", zegt hij nu zonder jaloezie. "Eensgelijk", glimlacht Liam. "is Sophia trouwens met je mee of ben je alleen?". "Ja Sophia is mee maar die is bij mijn ouders en ging daarna volgensmij naar haar eigen ouders". Liam's ouders wonen in een dikke villa in Wolverhampton. Ik moet zeggen mijn familie is in iedergeval niet arm en die van Harry ook niet. Eigenlijk alle mensen waar ik mee om ga zijn rijk. Niall, Niall's ouders, Harry en zijn familie en mijn familie. Niks te klagen dus.

"Ben je als thuis geweest op heb je Sophia alleen afgezet?". "Ja, ik ben al thuis geweest we zijn gisteravond laat aangekomen. Ik had haar letterlijk naar binnen moeten dragen omdat ze zo moe was", lacht hij. Ik lach met hem mee.

- - -

Harry, Liam en ik zitten met z'n drieën op de bank een pizza te eten. Liam en Harry kunenn goed met elkaar overweg, daar ben ik best wel blij mee. Meestal mag Harry iemand niet zo snel, maar Liam dus blijkbaar wel.

"Zullen we anders een film gaan kijken?", stel ik voor. "Klinkt leuk", zegt Liam. "Ik vind het ook priman. Ik maak wel popcorn", zegt Harry. Hij staat op en loopt naar de keuken. Liam en ik zijn aan het discussiëren over of we nou 21 Jumpstreet of Fight Club gaan kijken.

"Kom op 21 Jumpstreet is veel leuker!", dram ik door. "Maar die hebben we al zo vaak gezien", zegt Liam. "Ja, omdat 'ie leuk is dus daarom gaan we die kijken!". "Nou goed dan, jij ze zin", mokt hij als een vijf jarige kleuter. Harry komt terug met een grote bak popcorn en een fles cola. "Geen glazen?", vraag ik. "Ow ha-ha vergeten", zegt hij en hij loopt weer terug naar de keuken.

Liam pakt meteen een hand popcorn maar meer dan de helft beland niet eens in zijn mond. "Dat mag je lekker zelf gaan opruimen dadelijk!", zeg ik nepboos waardoor we super hard in de lach schieten.

"Wat is er zo grappig?", vraagt Harry die met 3 glazen de kamer weer binnen komt lopen. "Ow Liam knoeide nogal veel popcorn", lach ik. "Ow oke, als hij het maar weer zelf opruimt", zegt hij. Liam en ik kijken elkaar aan en schieten weer in de lach. "Hebben jullie iets op ofzo?", lacht Harry nu ook. "Nee het was gewoon grappig", lach ik en ik neem een handvol met popcorn.

Harry start de film en gaat naast me op de bank zitten. Hij slaat zijn arm om me heen en ik ga dichter tegen hem aan zitten. Liam zit helemaal in elkaar gezakt in een stoel de film te kijken.

"Echt jammer dat Sophia er niet bij kan zijn", zeg ik als ik Liam's kant op kijk. "Klopt, ik denk dat zij het leuk gevonden zou hebben om jou weer te zien", glimlacht hij.

HARRY'S P.O.V.

Liam lijkt me best een aardige gast. Hij is best grappig. Toen ik Avery hoorde gillen ben ik zo snel mogenlijk naar haar toe gegaan. Toen stonds ze daar in Liam's armen en waren ze aan het praten. Ik wilde hem eigenlijk meteen een stomp geven maar ik wist me nog in te houden. Ik weet dat Avery het haat als ik boos wordt op iemand is iemand sla ofzo. Maar als ik bij haar ben weet ik me steeds vaker in te houden als er een jonge naar haar kijkt. Dat is ook niet gek want ze fucking hot! Haar blonde haar, haar ogen, alles aan haar is perfect. Hoe ze lacht, hoe ze me zoent, hoe ze praat, heo ze beweegt, gewoon alles. Ik heb nog nooit echt de kans gehad om mijn liefde voor haar te laten zien. Dat ze nog nooit met iemand naar bed is geweest, vind ik ook als speciaal. Ze wacht op de ware en ik hoop dat ik dat ben. Ik wil haar laten zien dat ik van haar hou en heel veel om haar geef.

Same MistakesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu