chapter two

203 22 10
                                    

HARY'S P.O.V.

Ik wacht nu al een kwartier op Avery. Waarschijnlijk zit ze nog in de les. Ze gaat altijd na de les naar de docent voor meer uitleg. Wiskunde is altijd al moeilijk geweest voor haar.

Als ik opkijk zie ik Zayn mijn kant opkomen. Hij is echt de laatste die ik nu wil zien. "Hey Harry, op wie wacht je?", vraagt hij. "Op Avery. We zijn samen hierheen gekomen dus...". "Ik kan best wel mee wachten als je wil?". "Nee nee, dat is niet nodig ze is hier zo". 'Oke, doei. Spreek je later nog wel". Hij loopt weg, gelukkig. Al snel daarna komt Avery aanlopen. Ze komt met een glimlach aan rennen en slaat meteen haar armen om me heen. "Hey Harry", zegt ze. "Hey babe", zeg ik en ik kus haar voorhoofd. Ze moet blozen. 'Waarom bloos je nou weer?", lach ik. "Nou je noemt me nooit echt babe", lacht ze een beetje. "Vind je dat niet leuk dan?". "Jawel maar het is gewoon nieuw". Ik glimlach en kus haar.

"Zullen we maar gaan. Iedereen staart naar ons", zegt ze als ze me recht in mijn ogen aankijkt met haar mooie groen/grijze ogen. "Mag niemand dan weten dat je van mij bent", grijns ik. "Jawel maar alsnog doe ik dit liever thuis als we een beetje privacy hebben, snap je?". "Ja hoor, ik snap je babe". Als ik het wooord 'babe' weer zeg wordt ze rood. Ze is dan zo schattig. Ik zeg dat eigenlijk nooit over een meisje maar Av is gewoon schattig als ze bloosd.

- - -

"Ik ben echt doodmoe", zegt Avery als ze haar tas op de grond zet en op de bank neer ploft. Ik ga naast haar op de bank zitten en ze legt haar hoofd op mijn schoot. "Wil je wat tv kijken?", vraag ik terwijl ik met haar speel. "Ja is goed", zegt ze en ze rijkt met haar arm naar de tafel om de afstandsbediening te pakken.

Ik zap maar een beetje totdat Avery stop zegt bij MTV. Normaal kijk ik dit niet maar omdat Avery dat wil, kijk ik het maar. Ze valt waarschijnlijk toch zo weer in slaap en dan kan ik kijken wat ik wil. Gelijk had ik want ze valt al snel in slaap.

Na een tijdje hoor ik Avery's telefoon

afgaan.

*Vergeet je onze afspraak niet? xxx Niall*

WTF! Waarom gaat ze met Niall afspreken zonder dat tegen mij te zeggen? Wil ze mij irriteren ofzo? Ik leg snel haar telefoon terug want ze begint alweer een beetje wakker te worden.

"Ging mijn telefoon net af?", vraagt ze met een schorre stem. "Eh ja, nee...", stamel ik. Waarom die ik zo dom? Echt soms wil ik mezelf echt slaan voor mijn stomheid. Ik kan toch gewoon zeggen van, ja Niall stuurde iets volgensmij. Maar nee ik ga maar weer shit praten. Ik haat mezelf hier soms echt voor.

"Was het nu wel of niet?", vraagt ze. "Ja". Ze pakt haar telefoon en gaat door haar berichten. "Oh Niall stuurde of ik onze afspraak na school niet vergeten was". "Waarom gaan jullie na school afspreken?". "Voor dat engels opdracht dingetje. We willen het goed voorbereiden dus ik ga na school met Niall mee. Ik hoop niet dat je dat erg vind?". Ze kijkt me aan met een pruillip en moet daarna een beetje giechelen. "Nee, dat vind ik niet erg", lieg ik. Ik vind het niet super erg maar ik wil gewoon liever dat ze na school met mij mee gaat en niet met Niall. Morgen hebben ook niet eens les samen dus waarschijnlijk zie ik haar alleen 's ochtends en 's avonds. Dat is te kort voor mij. Ik wil haar altijd kunnen zien.

Ik geniet ervan om haar in een joggingbroek, hoodie en uggs te zien in het weekend. Haren in een staart en geen make-up op. Ze doet zoiezo niet veel make-up op, maar ik hou er gewoon van om haar zo te zien. Niet boeiend wat andere mensen van haar denken.

's Avonds samen koken en daarna lekker op de bank hangen. En als we gaan slapen, dat ze dan in mijn armen ligt. Haar mond een klein beetje open en haar armen om mijn mindel heen.

Dat kan allemaal verdwijnen als school klaar is. We studeren allebei af dit jaar. Wie weet gaat ze wel samen met Niall naar Ierland, want dat wil ze al heel lang. Ik zou ook met haar naar Ierland kunnen gaan maar ze had dit al heel lang afgesproken met Niall om daar op vakantie te gaan als ze afgestudeerd zijn. Niall's broer woont in Mullinger en die gaan ze dan ook bezoeken. Ik snap eigenlijk niet waarom Niall naar Holmes Chapel is gekomen voor een school. Avery heeft me ooit verteld dat zijn ouders verteld hadden dat het hier beter was, maar daar twijfel ik aan.

Same MistakesWhere stories live. Discover now