chapter twelve

89 12 10
                                    

"Nou wij hadden net een week een relatie. In dat weekend was ik met Zayn op stap geweest. Dat was al heel dom maar ik wilde wel graag mee voor een bepaalde reden,' zeg ik. "Wat voor rede?", vraagt ze met tranen in haar ogen. Ik kan haar zo echt niet zien, ik wil haar geen pijn doen. Dat haat ik.

"Drugs", zeg ik zacht. "Voor wat?", vraagt ze. "Voor drugs! Nu blij!?", roep ik. Ze kijkt me aan. De tranen rollen over haar wangen. Zonder een woord te zeggen pakt ze haar tas en loopt ze de kamer uit. Een paar seconden later hoor ik de voordeur hard dichtklappen. 'Godverdomme Louis! Waarom moest je dat nu weer zeggen?,' roep ik boos. 'Sorry gast. Ik wist niet dat ze zo zou reageren,' zegt hij. 'Rot op!,' roep ik. 'Ik ga al!',' zegt hij en hij loopt de kamer ook uit.

Waarom moest ik dit nou weer doen? Ik had dit nooit tegen haar moeten zeggen. Ik wil Avery niet kwijt. Ik hou van haar, zij is mijn andere helft. Zij maakt mij compleet.

Ik pak mijn telefoon en probeer haar te bellen, maar hij springt meteen over naar haar voicemail. Of ze heeft me geblokkeerd of ze heeft haar telefoon uit staan. Het liefst wil ik haar nu in mijn armen hebben en zeggen dat het me heel erg spijt. Ik wil geen ruzie met haar en zeker niet nu we al die shit met Sophia hebben en zo. Waarom kan het niet voor een keer gemakkelijk gaan? Het zit altijd tegen bij mij. Heel mijn jeugd is al verpest door hem. Hij heeft zo wat mijn toekomst verkloot. Ik kan het niet veel beter doen dan dit. Ik wil gewoon slagen en later met echt samenwonen met Avery maar dan helemaal ergens anders. Weg van deze klote plek. Weg van al mijn problemen. Gewoon een nieuwe start maken van een beter leven. Een veel beter leven.

AVERY'S P.O.V.

Ik pak mijn tas en loop het huis uit. Het mag dan misschien wel laat zijn maar ik ga naar Niall. Ik heb mijn telefoon uitgezet want ik kan nu gewoon even niet aan Harry denken. Alles wat Niall vertelde over dat Harry drugs gebruikte is dus waar. Maar het ergste van alles is dus dat hij het nog geen maand geleden heeft gebruikt!

Na een kwartier sta ik weer voor Niall's huis en bel ik aan. Zijn moeder doet open. "Ag Avery wat doe jij hier nog zo laat?,' vraagt ze als ik naar binnen loop. 'Ik heb ruzie met Harry, is Niall thuis?,' vraag ik en ik probeer mijn tranen binnen te houden. 'Ja hij is op zijn kamer, ga maar naar boven. Wil je misschien wat thee?,' vraagt ze lief. 'Ja graag. Danku wel,' glimlach ik en ik loop naar Niall's kamer.

Ik klop op de deur. 'Binnen,' zegt hij. Ik doe de deur open en loop huilend naar Niall toe. 'Avery wat is er gebeurt?,' vraagt hij bezorgt als hij zijn armen om me heen slaat. 'Ik en Harry hebben ruzie,' snik ik. 'Kom dan gaan we even op bed zitten,' zegt hij en we gaan op zijn bed zitten. Hij slaat weer een arm om me heen en ik leun tegen zijn schouder aan. 'Wat is er precies gebeurt?' 'Hij heeft het toegegeven dat hij drugs heeft gebruikt. Drie weken geleden nog,' snik ik. 'Ow echt? Van wie had hij dat dan? Ik dacht dat hij al lang gestopt was?' vraagt hij verbaasd. 'Van Zayn.' 'Wat? Waarom gaat hij daar nou weer mee om?.' 'Dat vraag ik me dus ook af.' Ik snap niet dat Harry drie weken geleden nog met Zayn om ging terwijl hij nu dus blijkbaar gewoon Sophia heeft ontvoerd! Het is allemaal zoveel in een keer. Ik wil geen ruzie hebben met Harry en ik wil niet dat Sophia ontvoerd is. Waarom kan het niet gewoon een keer makkelijker gaan? Gewoon geen gezeik aan mijn hoofd, gewoon normaal. Van school afstuderen en met Harry verhuizen naar een andere plek. Weg van deze plek. Alles problemen achterwegen laten en gewoon een nieuwe start maken.

'Wil je anders hier blijven slapen? Want dat mag hoor,' biedt hij aan. 'Maar we moeten morgen toch gewoon weer naar school?,' vraag ik. 'Dat maakt niet uit.' 'Dan zou ik dat wel fijn vinden. Ik heb geen behoefte aan Harry nu.' 'Dan zal ik even wat spullen pakken voor je.' Net op het moment dat Niall opstaat komt Niall's moeder binnen met een dienblad met thee.

'Ow mam ik had je eigenlijk net nodig,' zegt Niall. 'Ow wat is er dan?,' vraagt ze terwijl ze me een kop thee geeft. 'Mag Avery hier misschien blijven slapen?.' 'Ow maar natuurlijk. Maar blijf niet te lang op want jullie moeten morgen wel naar school.' 'Ja mam we gaan op tijd naar bed,' lacht Niall. 'Oke dan,' lacht ze terug en ze verlaat de kamer weer.

Same MistakesWhere stories live. Discover now