Kapitola 1.1 - Kamarád s výhodami

14 1 0
                                    

  Ale jelikož jsem Petera jako nejlepšího kamaráda nechtěla ztratit, napsala jsem mu, že bychom mohli být kamarádi s výhodama

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

  Ale jelikož jsem Petera jako nejlepšího kamaráda nechtěla ztratit, napsala jsem mu, že bychom mohli být kamarádi s výhodama.
Bohužel, ani po několika dnech tohoto, jsme žádné hranice neměli určené.
Na konci týdne jsem spala u Kirry a Lukas den před tím přijel. Neviděli jsme se.
Asi ve 23 hodin jsme se vrátily z venku. Byly jsme na procházce městem společně s Jacobem a Peterem.
Peter mi chtěl dát pusu, u loučení před jeho vchodem. Bydlí ale ve stejném paneláku jako Lukas a tak sem uhla. Jen jsme se obejmuli. Bylo vidět, že ho to mrzí, ale nevěděla jsem jestli by se Lukasovi kamarád s výhodama zrovna zamlouval, proto jsem pro jistotu nic neriskovala.
Když jsme přišly ke Kiře její brácha Simon, mimochodem nejlepší kamarád Lukase, nám oznámil, že jde spát k Lukasovi a odešel. Simon je o rok mladší než já, inteligenci má ale stejnou. Na svůj věk častokrát větší, i přes to jeho předvádění se.
Seděla jsem na zemi v kuchyni, když Kirra vařila puding jako půlnoční svačinku. Když tu najednou, jsem zaslechla otevírající se dveře. Její táta to být nemohl, spal u své přítelkyně v blízkém málem městě a jejich máma s nimi nebydlí. Myslela jsem tedy, že si tu Simon něco zapomněl a zašel na chvíli do obýváku. Ano, všichni čtyři bydlí v jednom paneláku, Peter ovšem jen v jiném vchodě. Kirra vzala hotový puding a šla ho přes obývák dát na balkón. Po minutě se vrátila, vyrušila mě z poslechu písniček na studené podlaze a koukala na mě, jak kdyby někdo někoho zavraždil. "Co se děje??" zeptala jsem se.
Chvíli bylo ticho, jen z obýváku se ozývaly písničky od Simona.  

YestoryNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ