sieben

297 23 52
                                    

Sju : Den som dör först slipper sorgen av att förlora andra.

Forrest hade än en gång blivit utkastad från idrottssalen efter att Drake Abernathy och hans kompani hade dragit ner hans shorts när han hängde i de romerska ringarna. Ibland undrade Forrest varför det var just han som blev tvungen att lämna lektionen när det var Drake som uppförde sig som en huligan. Men Forrest klagade inte, han hade ju aldrig tyckt om idrotten ändå.

I omklädningsrummet var det ovanligt tyst och lugnt nu när Forrest var ensam där och det inte sprang runt en hop vildar som smiskade varandra med handdukarna.

Forrest suckar. Han upplevde att han befann sig i en plats i sitt liv där inget stod rätt till. Visst hade han upplevt den känslan genom hela sitt liv med tanke på att han alltid suktat efter döden, men nu var det annorlunda. Nu stod inget rätt till för att alla hans känslor vred sig inom honom på ett olustigt sätt som nästan gjorde ont.

Han hade gått på några gruppsamtal med André och gänget, men de hjälpte inte på något sätt. Det hade Forrest dock inte förväntat sig då han vägrade öppna upp för någon. Eller snarare för någon annan än Ava som ännu inte hade skänkt honom ens en blick i korridorerna. Hon frös ut honom ur sitt liv och för Forrest var det värre än döden.

Medan Forrest satt på bänken i omklädningsrummet, uppslukad av sina turbulenta tankar, fastnade hans blick på andra sidan rummet. Där, på en av krokarna, hängde Todds Perrys idrottsväska.

Forrest hade aldrig varit den som snokade eller la sig i andras business, men blotta synen av väskan fick det att sticka i hans fingrar. Han visste att Todds mobiltelefon förmodligen låg där i och trots att han egentligen helst inte ville veta vad han och Ava skrev till varandra var det en lockande tanke att veta mer om deras relation. Hade de verkligen bara sex så som Ava så bestämt sa, eller var det mer.

Innan Forrest visste ordet av stod han framför väskan och efter att ha kastat en snabb blick över sin axel för att försäkra sig om att han var ensam började han gräva bland de sunkiga kläderna.

Doften av Todds kläder var en frän blandning av svett och sur parfym, men Forrest bet ihop och fortsatte leta efter det hans sökte.

Men någon mobiltelefon fick inte Forrest tag på, utan istället nuddade han vid någonting plastigt som hans känselminne kände igen. Han tog tag runtom föremålet, drog upp det ur väskan och blev mållös när han höll det i handen framför sig och såg vad det var.

Det var en ovanligt varm dag

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Det var en ovanligt varm dag. Ava Rogers satt uppepå ett av borden utanför skolentrén och upplevde en kvävande känsla av värmen. Runtom henne satt hennes vänner som de också flämtades klagade på den gassande solen, precis som alla andra elever som just nu hade rast och befann sig på skolgården. Då skolledningen inte brytt sig om att fixa den trasiga luftkonditioneringen inne i skolan inför värmeperioden trängdes eleverna ute runtom borden och bänkarna för att undkomma den olidliga värmen inne i skolan.

Forrest Sullivan Where stories live. Discover now