⸙Capitolul 3⸙

14.2K 400 33
                                    

Ma holbam la el, neștiind dacă sa spun adevărul sau nu. Am încercat sa procesez ce tocmai îmi spusese. Tata ma place... În felul ala? De asta nu ma lasă el sa îmi fac un iubit?

Ce ma surprinde cel mai mult este ca, de fapt, sentimentele sunt oarecum reciproce. Într-un timt când aveam 15 ani mi-a plăcut de tata dar a fost ceva de moment. Dar acum simt ca mie chiar îmi place de tatăl meu și îmi e frica de asta. Dar ar fi rău dacă as profita de acest moment? Normal ca nu, cred.

Mi-am pus mainile pe umerii lui și l-am tras aproape de mine, zdrobindu-mi buzele cu ale lui. Era surprins de acțiunea mea dar și-a revenit repede și mi-a răspuns repede. Și-a mutat mâinile pe spatele meu și s-a lipit de mine.

Mi-a luat piciorul stâng și mi l-a lipit de talia lui. Nu trebuia sa îmi iau colanții. Mi-a băgat mâinile sub fund și m-a ridicat, picioarele mele fiind pe talia lui. A rânjit în sărut când mi-a pus pana pe fund pentru ca materialul era cam subțire.

M-a dus pana în sufragerie unde m-a pus ușor pe canapea și s-a pus peste mine sprijinandu-se în mâini. A întrerupt sărutul pentru a-mi explora gatul cu săruturi umede, simțind cum suge o porțiune de piele. Sunt sigura ca o sa îmi lasă un semn mov acolo.

I-am pus mainile pe umeri și l-am îndepărtat ușor. L-am privit în ochii după ridicându-ma de sub el privindu-i zâmbetul pervers. S-a ridicat și el de pe canapea și mi-a prins mâinile în ale lui și a început sa le legene ca un copil mic.

- Se pare ca fata lui tati s-a îndrăgostit, de fapt, de tati. spune ciufulindu-mi parul.

- Ce? Ba nu. Tot tu îmi zici ca ma placi, tot tu ma cerți? Îl întreb punându-mi mâinile la piept incrucisate. Chicoteste și îmi pune mâinile pe talie.

- Nu te-am certat. Voiam sa spun ca în sfârșit sentimentul este reciproc. Sau ma înșel?

- Hmm, nu știu! spun gânditoare tachinadu-l și eu pe el. Și-a schimbat expresia fetei într-una trista. Am glumit, tata.

- Ohh, hoață mica. Mâinile lui s-au presat de fundul meu făcându-mă sa tresar. A zâmbit și m-a tras într-o îmbrățișare.

Instant mi-am amintit ca azi am școală. L-am împins pe tata și mi-am luat ghiozdanul și am vrut sa ies din casa dar o mana ma prinde de mijloc și ma trage înapoi în casa. M-a întors spre el și m-a prins într-un sărut surpriza.

- Azi, domnișoară, stai acasă. m-a tras de mana pana în bucatarie.

- Tata, trebuie sa ma duc la școală. Ce o sa spuna profesorii? Plus ca sunt ultimele zile din an.

- Nimeni nu o sa spună nimic. O sa vorbesc cu Jang Hee sa te invoiasca pentru o zi pentru ca ești răcită. Plus, azi nu merg nici eu la munca, și as vrea sa stai cu mine. se uita la mine cu o fata de cățeluș plouat, care ma implora sa rămân acasă.

- Aishhh, bine! Rămân acasă! Doar, nu te mai uita asa.

Scoate un sunet ascuțit și pare fericit. Dintr-o data își atinteste privirea spre mine și se apropie de mine. Nici nu mi-am dat seama ca și-a întins mâinile pe fundul meu. M-a tras spre el și m-a lipit cu totul de el.

Am încercat sa riposteze dar mi-a prins mâinile și mi le-a pus în jurul gatului lui. Mâinile lui se odihneau pe spatele meu. S-a aplecat și și-a pus capul pe umărul meu, parca odihnindu-se. Am stat în jur de 5 minute asa. L-am simțit cum începea sa se lase cam greu.

- Ar trebuii sa mergem sa ne întindem dacă îți este somn. i-am șoptit dar m-a ciupit de fund, icnind de durere și uimire.

- Nu mai șopti asa, ca ma exciti, și nu e frumos. Da, sa mergem. m-a luat de mana și a mers cu mine pana în camera mea unde s-a aruncat în pat.

Când a realizat ca nu e confortabil, a plecat din camera pentru 3 minute și s-a întors cu niște pantaloni scurți, dar fără tricou. Din instinct mi-am pus mana la ochi, dar după el mi-a luat-o punând-o pe pieptul lui simtindu-i inima cum bate.

Am zâmbit involuntar când mi-am amintit de cea mai frumoasa amintire a mea cu el. Cea pe care nu o sa o uit niciodată.

Flashback

- Tati, poți sa dormi cu mine? Îmi este frica. spun speriata de tunetele de afara. Am băgat capul pe ușa sa vad dacă doarme și văzând ca nu doarme, am intrat în camera.

- Sigur, pitic. Vino.

M-am pus lângă el, cu capul pe pieptul lui și i-am putut auzi inima bătând. Mi-am ridicat capul și m-am uitat la pieptul lui. Am pus din nou capul și auzeam din nou acel ,, bum bum ". Am zâmbit și am chicotit după care am pus mana mea mica acolo și le simțeam. Am pus mana și pe pieptul meu, dar la el era diferit. La el era mai frumos. Era mai liniștitor.

- Tati, dormi? am întrebat încet și am aștepta să răspundă.

- Nu, ma uitam tine , chicoteste și ma strânge mai tare în brate.

- Pai suna frumos acel ,, bum bum". Spun după care ma pun pe burta și ma sprijin în coate. Pun urechea pe pieptul lui și îi aud bătăile inimi.

Chicoteste și ma pupa pe frunte.

𝐃𝐀𝐃𝐃𝐘 || 𝐉.𝐌  ✔Where stories live. Discover now