⸙Capitolul 20⸙

5.2K 197 118
                                    

Jimin POV

I-am asezat cu grija capul lui Kim jos , intorcandu-ma spre afurisitul de Jangkook.Am incercat sa nu rabufnesc pentru ca inca nu era timpul.

,, Buna prietene, ce mai faci?" ma intreaba el in batjocora cea ce ma face sa imi pierd calmul eccesiv de mare pe care pot sa il am in momentul asta. Cu o viteza pe care nici eu nu stiam ca o detin m-am indreptat spre el aplicandu-i un pumn frumos, la fel de frumos ca si fata lui cand o sa iasa din mainile mele.

,, Inca ai curaj sa mi te adresezi informal boule? Dupa ce mi-ai distrus viata si mi-ai omorat fata!Zi-mi Jungkook, zi-mi de ce ai facut asta prostule? Dintre toate persoanele pe care le cunosc, tu erai cel la care nu ma asteptam. Imi erai ca un frate prostule."

,, Chiar crezi ca ma intereseaza cum ma crezi? Mereu tu ai fost cel scos in evidenta. Mereu tu a trebuit sa fi cel important. Toate fetele te doreau când te vedeau. Dar eu? Eu ce am? Nu am nimic. Am incercat de atâtea ori sa schimb ceva la mine, dar n.am putut. O minti pe fata de atatia ani ca parintii tai au murit in timp ce ei te.au abandonat-"

Autor POV

In timp ce pomenise de parintii lui, acesta se repezi si îi dadu un pumn in burta atat de tare incat scuipase sange. Nu putea sa lase pe cineva sa vorbească asa de familia lui. Nu fusese abandonat, familia lui l.au iubit foarte mult, doar ca lipsa de bani si.a facuta simtita prezenta asa ca el si fratele lui au fost indemnati de parinti sa plece, sa se angajeze si să-și traiasca vietile. Când el era într-o situatie financiara extrem de buna, primise un apel in care i se spunea ca parintii lui au fost gasiti dezintegrati din cauza lipsei de apa. Erau prea saraci sa isi permita sa plateasca funtiile casei asa ca au aștepta ca Domnul sa le găsească si lor un Loc. A fost trist multe zile dar si.a dat seama ca trebuie sa fie fericit pentru ca doar asa isi traia viata cum și-ar dori el. Cu Kim langa el chiar a avut o viata buna. A avut...

,, Tu nu ai dreptul sa vorbești despre familia mea. Te-ai atins de familia mea, de cea mai importanta persoana din viata mea. "pumnul lui s.a lipit de maxilarul lui Jungkook, acesta cazant pe jos.

Jin doar se uita la Kim. Durerea din inima lui fusese prea puternica pentru el. ,, Copilul meu..."

In timp ce, cei doi aveau discuția lor, el se dusese aproape de Kim. Se lasase in jos privindu-i chipul palid. A mangaiat.o pe cap lacrimile curgandu.i siroaie pe față. A iubit-o pe Kim la fel de mult ca si Jimin. A iubit.o ca pe propriul copil. Diferenta dintre varste era mare, dar cu cat mai mare cu atat mai bine. Nu și-a dorit sa fie de aceasi varsta cu ea, pentru ca asa cum era îi putea fi un părinte perfect. Sa i se zica eomma era ceva superb dar si amuzant pentru el.

Dar acum, privind-o fara suflare pe pamantul rece, simte ca o sa.i fie dor sa aiba un copil.

Jungkook inca era batut de Jimin, foarte rau. Aplicadu.i ultimul pumn, acesta lăsându-se in jos spre fața lui.

,, Imi pare rau amice, dar nu-mi dai de ales acum " isi pune mainile pe gatul lui si îl strânge pana acesta nu mai are suflare. ,, Sau poate nu-mi pare rău. Esti prima si ultima persoana pe care o omor, sper ca te simți bine."

Se ridica si se întoarce spre Jin care o mangaia pe Kim, pe mana. Isi lasa capul il jos lacrimile curgând pe fața lui. Acum ca a terminat cu boul ala, el cum o să-și traiasca viata? Fara Kim... Fara iubirea lui... Fara iubita lui... Fara copilul lui... Fără fericirea pe care o avea in fiecare dimineață...

Si-a pus mâna pe umarul lui Jin, acesta tresarind. Jimin a luat telefonul vrând sa sune la politie dar si.a amintit ca si el a omorat o persoana. Dar dupa s.a gandit mai bine. Poate ca este mai bine sa fie inchis. N-o sa mai auda un timp de lumea de afara. Nici nu mai voia. A format ,, 119" (asta e numarul de politie de acolo, nu sunt sigura dar asa am vazut într-o kdrama=))

Politia a ajuns imediat la locul unde se aflau ei luându-i pe amandoi la sectie si cele doua cadavre. Pe Jimin l.au luat ca suspect si pe Jin ca martor.

Peste o săptămână Jimin a fost inchis pentru suicid pentru 2 ani. Jin nu a patit nimic doar ca, Kim ers inca in mintea lui. Prea dureros pentru el.

Kim a fost înmormântată de Jin. Jungkook a fost dus dracu, pe Jin nu-l interesa.

Jimin statea zi de zi într-o celula destule de spațioasa dar oribila. Macar asta sa îi fie pedeapsa ca nu a avut destula grija de Kim. Dupa ce a iesit, acesta a avut un nou caz de suicid. Si acel caz fiind el.

Uneori viata iti da ce iti doresti doar pentru o perioada foarte scurta de timp. Dar acea perioada inseaman mult.

~<SFARSIT>~

A

CESTA A FOST SFARSITUL ACESTEI CARTI! SPER CA VA PLACUT!!! DAR SUNT SIGURA CA NU VA PLACUT FINALUL, DAR IMI PARE RAU. ASA A FOST SA FIE.

VREAU SA VA MULTUMESC CELOR CARE MI.AU URMĂRIT CARTEA ,, FRATELE MEU VITREG" PENTRU CA M.AU AJUTAT SA STRÂNG 40.MII DE OCHIȘORI!!!!!!!!!!!!!!

LA REVEDERE! SPER SA NE VEDEM SI IN ALTE CARTI! NORMAL CA O SA NE VEDEM, ACUM TREBUIE SA CONTINUI CU CEALALTA CARTEA =))))))))

𝐃𝐀𝐃𝐃𝐘 || 𝐉.𝐌  ✔Where stories live. Discover now