⸙Capitolul 10⸙

8.3K 278 70
                                    


Kim, fara sa isi dea seama de actiunile ei pentru ca ei bine, dormea, s-a urcat peste Jimin care si el dormea. Capul si l-a pus pe pieptul lui, aproape de gat, si un picior peste bazinul lui.

Cand Jimin s-a trezit, i-a luat un minut sa mediteze in ce postura e, si aceea de pat sau perna pentru Kim. A zambit admirând-o pe micuta pisicuța care dormea aproape urcat peste el.

I-a mangaiat spatele gol, apoi a tras-o la propriu peste el, cu pisioarele pe langa corpul lui. Asta a fost o greseala pentru el. A uitat ce s-a uitat aseara si ca erau dezbrăcați. Feminitatea ei s-a presat de barbatia lui, provocându-i un geamat profund.

Kim s-a fastacit dupa care a deschis ochii si a dat de privirea tatalui ei care o privirea admirabil.

S-a uitat in jur si la corpul ei care era peste al tatalui ei. A mormait ceva inexplicabil si dupa și-a lasat capul inapoi pe pieptul tatalui ei.

,, Off, ce ma fac eu cu tine pisicuto? " a ras Jimin si i-a strans fundul in palme.

Usa s-a deschis si Jimin, speriat, a tras plapuma peste ei ca nu cumva cineva sa o vada dezbracata pe printesa lui.

Jin a ramas socat si rusinat de postura lor. Jimin s-a uitat taios și enervat la el.

,, Chiar nu stii sa bati? Dacă dormeam?" a dat-o pe Kim jos dupa el, încet punând-o cu capul pe perna. A aranjat patura mai bin peste ei după care i-a spus lui Jin sa iasa din camera sa se schimbe.

A vrut ca, Kim sa se trezeasca cu el langa ea asa ca a incercat sa o trezeasca.

Si-a dus capul la acelasi nivel cu al ei si i-a mangaiat maxilarul. Mana i-a coborat pe soldul ei masandu-l si deseori strangad in palma. Ea si-a deschis ochii apoi si-a bagat capul in pieptul lui, plasand un pupic pe el.

,, Iubire, trebuie sa te trezesti. '' si-a asezat capul pe capul ei sarutandu-i crestetul.

,, Dar... Mi-e somn, tati! "

,, Dormi seara, acum trebuie sa te ridici din pat si sa mergem sa facem un dus."

Bruneta a mormait nemultumita si s-a intors cu spatele la el. El s-a ridicat din pat, luând-o si pe ea in bratele lui, ducand-o in baie.

A dat drumul la jetul de apa, asteptand sa se încălzească, inca cu ea in brate. A lăsat-o cu picioarele pe pamant, dar nu i-a dat drumul mijlocului ei. A strâns-o in bratele lui protectoare, la fel facand si ea. Se bucura asa de tare ca in sfarsit el a fost primul care i-a explorat corpul si primul cu care a facut dragoste, pentru ca ei nu au facut sex, au facut dragoste.

Cand apa s-a incalzit, au intrat amandoi si s-au curatat de murdaria de aseara. (N/S sper ca intelegeti ce am vrut sa spun). Dupa ce au terminat, si-au sters corpul si el i-a dat un hanorac gri care îi ajunge pana la genunchi, si niste pantaloni scurti de ai ei. Iubeste sa o vada in hainele lui. Simte, si crede ca arata adorabil si are sansa sa îi vada picioarel frumoase dezgolite mai des.

Au iesit din camera si s-au dus in bucatarie unde au dat de Jin care punea o farfurie cu pizza pe masa. S-au asezat sa manance. Dupa ce au terminat, au strans masa si s-au dus in sufragerie unde s-au jucat jocuri video, urmand ca, Kim sa castige de fiecare data.

,, Ha batranilor, v-am batut! " a început sa sara pe canapea, unde statea singura pe ea, pentru ca Jin si Jimin stateau pe doua fotolii. Kim sarea pe canapea si se invartea facand un dans al fericirii.

Cand a sărit un sus, nu a mai ajuns cu picioarele pe suprafata moale a canapelei pentru ca Jimin s-a ridicat si a luat-o punând-o in poala lui. Zambetul i-a pierit si s-a uitat rusinata la el, care doar rânjea. Si-a afundat capul in gatul lui, auzind un ras din partea lui.

,, Sa va tina! Eu de ce nu stiam? " a spus mama Jin suparata.

,, Pentru ca aseara a fost oficial!" a zis Kim încă cu capul in gatul lui Jimin.

,, Știam, ar trebuii sa va luati o camera cu pereti mai groși. Nu am putut da dorm din cauza voastră, sirenelor! " Kim s-a bosumflat rusinata de spusele lui Jin. Jimin a strâns-o in brațe după care i-a șoptit ,, Ti-am zis eu ca esti vocala!"

𝐃𝐀𝐃𝐃𝐘 || 𝐉.𝐌  ✔Where stories live. Discover now