⸙Capitolul 14 ⸙

5.8K 220 15
                                    


,, M-am saturat! De fiecare data trebuie sa ai tu ceva de comentat in actiunile mele. M-am saturat sa imi porti mereu de grija. Mai lasă-mă dracu in pace! " vorbele lui îi străpungea inima parca de 5 ori mai dureros.

S-a ridicat de pe scaun si și-a facut drum spre usa dar s-a oprit in tocul usii.

,, Daca chiar te enervez atat de rau am sa te las in pace. Azi ma mut in camera mea." lacrimile ei au început sa curga nencetat. A plecat din bucatarie in camera lui Jimin si si-a strans hainele. Cand a vrut sa plece din camera, poza de pe noptiera i-a atras atentia. O poza cu ei doi cand se sarutau pe un pod. A strans poza in maini si a trantit-o de jos. Gemuletul ramei s-a spart in mii de bucatele. A plecat din camera si s-a dus in a ei. A inchis usa cu cheia după care s-a aruncat in pat începând sa plângă.

Toata ziua a stat cu capul in perna si in plapuma, plângând. In camera se facuse un aer cald si sufocant asa ca s-a dus sa deschidă geamul. S-a pus cu fundul pe tocul geamului pentru a simti aerul rece pe spatele ei cald. A avut intentia sa se dea jos dar si-a pierdut echilibru si a cazut pe pamantul rece, țipând. A simțit durerea absoluta. A început sa respire greu, la un moment dat inchizand ochii, cazand într-un somn adanc.

Jimin s-a dus in fata usii camerei ei si a ciocănit.

,, Kim! Pot vorbii cu tine 5 minute? " nu a primit niciun raspuns si a vrut sa deschida usa dar era incuiata. A cautat in buzunat si a luat copia cheii camerei.

A fost surprins sa vada ca in camera nu era nimeni. A vazut geamul deschis si s-a dus spre el uitându-se in stanga si in dreapta. Si-a dus privirea in jos, vazand corpul ei. A marit ochii speriat, practic zburând pe scări pana afara. A alergat spre ea luând-o in bratele lui.

,, Kim. Kim, trezeste-te. Kim! "a dus-o repede in masina punând-o pe bancheta din spate. A urcat la volan si a condus cu 150 la ora spre spital.

WOW, MINUNE, n-am murit!

𝐃𝐀𝐃𝐃𝐘 || 𝐉.𝐌  ✔Where stories live. Discover now