⸙Capitol Special⸙

4.3K 126 38
                                    

Hey! Fac acest capitol special deoarece am strâns 80k de ochișori și sunt extrem de fericita! Vreau sa încep prin a va mulțumi pentru fiecare vot și fiecare ochișor!! Când am început sa scriu aceasta carte, tot la fel, a fost doar o joaca și vad ca joaca asta a strâns atâția ochișori și când am văzut asta am fost ceva gen Jungshook, nu aveam cuvinte!!

Și pentru asta vreau sa fac acest capitol special, deși a trecut un an de la terminarea cărții și a trecut mult timp de atunci simt nevoia sa fac acest capitol.

Știu foarte bine ca pe unii dintre voi v-am dezamăgit cu ultimele doua capitole, cele în care Jungkook o omoară pe Kim și Jimin se sinucide. Unii au fost multumiti si cu acel final, dar imi dau seama ca nu in totalitate.

!ATENȚIE!

Nu știu câți dintre voi știu dar eu acum ceva timp am publicat Daddy volumul 2, dar l-am 'sters' (deocamdată este în ciorne). Acest capitol nu o sa schimbe cu ceva volumul 2!! Ce o sa se întâmple în acest capitol este ceva artificial. Evenimentele cu privire la viitorul personajelor, se afla în volumul 2, pe care o să-l termin într-un viitor.

Acum sa va explic ce este cu acest capitol. Cum multi dintre voi ati dorit ca aceasta carte sa aibe un final fericit, m-am gândit sa fac și asta. Sa va dau satisfacție și sa fac un capitol în care Kim nu moare.

Aștept și as vrea să-mi spuneți în comentarii părerea voastră sincera despre acest capitol!

Lectura plăcută! (o sa fie un capitol lung!)
Sper sa citiți și ce este la sfârșit, este important!

_________________________________________

''Dar.. Jimin! " striga ea suparata.

''Gata Kim, ți-am spus ca nu ai voie sa iesi singura din casa. Poti sa iesi cu mine dar nu singura.


Kim POV.

'' Dar Jimin, nu o sa mi se intample nimic! Vreau doar sa ies sa mai iau puțin aer. Nu poti sa ma ți în casa toata vara! Oricum mai e doar o luna! " spun eu incercand sa il conving sa mă lase.

'' Am spus nu, Kim. Intelege." spune calm întorcându-se spre televizor.

'' Dar de ce? Nu stau mai mult de o ora! Atat, 30 de minute! Atat! Haide tati, lasă-mă sa ies! "

Fata face ochii de cățeluși privindu-l pe Jimin trista, cu buza de jos tremurând. Băiatul mai că-i venea sa o lasă să se ducă dar după și-a revenit.

' I se poate întâmpla ceva, nu mai vreau sa risc nimic.'

''Șocant, dar fața de cățelus și buza tremurata nu funcționează în cazul asta.'' fata își da ochii peste cap la băiat și pleacă în camera ei supărată trântind ușa.

Jimin dă televizorul pe mut și își trece mainile prin par de câteva ori. Nu mai voia sa o pună in pericol pe Kim, acum știind ca Jungkook se afla în Seul. Prefera o Kim supărată, pe care putea sa o împace foarte simplu, decât o Kim rănită. Voia doar sa o știe în siguranță, lângă el.

Cu pași domoli se îndreaptă spre camera lui Kim. Bate la ușă și răspunsul vine rapid și răstit.

'' Lasă-mă!'' tipă Kim și Jimin oftează.

''Kim stii ca tot o sa intru, nu-i asa?''

'' Doar încearcă! '' tipă fata și acesta apasă pe clanta ușii dar ușa nu se deschide. Băiatul se aștepta la asta. Cauta sub vaza de langa camera ei copia de cheie dar mare-i este mirarea ca nu se afla acolo. Era sigur ca fata nu știa de locul 'secret'.

𝐃𝐀𝐃𝐃𝐘 || 𝐉.𝐌  ✔Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum