⸙Capitolul 11⸙

7.2K 229 61
                                    


   ,, Taaaaaaatiiiiiii!" a tipat Kim cautandu-l disperata prin casa. Era dimimeata și el nu se afla langa ea, oferindu-i sarutul de dimineata.

   ,, Da? Sunt in baie." s-a auzit din baie. Kim și-a facut drum spre baia din hol si cand a intrat a regretat amarnic. Tatal ei drag si scump încerca sa isi indrepte parul, cu placa ei de par. Placa era incalcita in parul lui si el tragand de ea.
,, Ajutor!"

   ,, Nu mai trage! Cum de ai făcut asta? Nici mie nu mi se întâmplă și ți se întâmplă ție? '' băiatul doar a dat din umeri și ea i-a indepartat mana de pe placa si a oprit-o asteptand sa se raceasca. Dupa ce s-a racit, ia descalcit parul si a oftat uitându-se din nou la el. ,, Daca voiai sa te indrepti la par, trebuia sa imi spui sa te ajut. " i-a pieptanat parul incalcit si a aprins din nou placa.

     Dupa ce a terminat de indreptat parul tatalui ei, i la aranjat cum voia el si a scos placa din priza. S-a intorsc cu spatele si s-a dus pana la dulap pentru a pune placa la locul ei. A fost prinsa de talie si lipita de un corp tare. Mainile lui se plimbau pe soldurile ei saruntadu-i ceafa, știind ca asta îi place micutei lui. Ea s-a intors si si-a afundat capul in pieptul lui incolacindu-si mainile in jurul taliei lui. El și-a dus mainile pe fundul ei, pe care l-a strâns in palme.

    ,, Te iubesc asa de mult! " a soptit doar pentru ea, dar el a auzit, si chiar foarte bine. Ce a zis ea, i-a incalzit inima.

    ,, Si eu te iubesc! Nici nu stiu si nici nu as vrea sa imi imaginez cum ar fi fost viata mea fara tine. Nici nu cred ca ar mai fi avut sens. Pur si simplu, tu dai culoare vietii mele. Fara sa stau sa ma gandesc, iti spun ca defapt tu ești întreaga mea viata. Sa stii ca latura aceea parinteasca care iti place asa de mult e inca aici, latura adorabila e inca aici, latura care o sa protejeze de oricine si orice e încă aici, latura care o sa te iubeasca necondiționat e încă aici! Iubirea mea. "

   Fata, l-a strans mai tare in brațe, el începând sa simta cum ceva îi uda tricoul ajungând pe pielea lui. I-a ridicat fațuca in palme, sa îi vada ochii inlacrimati cum încerca sa isi lase privirea in jos. El, vazand asta, câteva lacrimi ajung si in ochii lui. Zambeste trist, dar si fericit ca are un asa noroc ca o are pe fata în viata lui.

    I-a sărutat fruntea de mai multe ori si dupa si-a lipit fruntea de a ei inchizand ochii. Si-a lipit buzele de ale ei, parca masandu-le. Mainile ei au ajuns pe pieptul lui, si mainile lui pe spatele ei. Se sarutau exact ca într-un film siropos, dar frumos, plin de dragoste.

    Cand s-au despărțit din sarut, si-au sters lacrimile unul celuilalt. Si-au zambit reciproc si au iesit din baie. Au mancat ce a pregatit el si dupa s-au imbracat ducându-se înspre parcul mare din oras. Au mancat înghețată, au baut suc, s-au dat in leagane, au ras. Mai pe scurt, sau bucurat de timpul liber si au facut noi amintiri frumoase.

     S-au indreptat spre casa obositi mergand de mana si incet. Cand au ajuns si au intrat in casa, au fost surprinsi s-a vada un geamantan rosu, razmat de perete si niste tocuri mai joase langa acesta.

Cine credeti ca este?

A, si inca ceva. VOI SUNTETI NEBUNI???

VOI VEDETI AIA SAU EU AM ORBIT??? 2,13 MII DE OCHI!!!! DMMMNNNNNNNN

Ops! Esta imagem não segue as nossas directrizes de conteúdo. Para continuares a publicar, por favor, remova-a ou carrega uma imagem diferente.

VOI VEDETI AIA SAU EU AM ORBIT??? 2,13 MII DE OCHI!!!! DMMMNNNNNNNN. Va multumesc EXTREM de mult! Chiar imi sunteti alaturi si pentru asta va iubesc!!!!

𝐃𝐀𝐃𝐃𝐘 || 𝐉.𝐌  ✔Onde as histórias ganham vida. Descobre agora