⸙Capitolul 13⸙

7K 207 21
                                    

Cu pasi lenti si curiosi s-au dus spre bucatarie, de unde se auzea aparatul de facut cafea. Cand au ajuns in fata usii si s-au uitat unul la celalalt. Au deschis usa si au surprins o femeie , de varsta cuprinsa intre 35 de ani si 43. Jimin a tusit ca sa ii atraga atentia. Femeia necunoscuta s-a intors spre ei si a zambit draceste. Kim, cand i-a vazut chipul, ochii ei au inceput sa lacrimeze violent. Corpul a inceput sa ii tremure si capul a inceput sa ii ameteasca. Mana ei care era cuprinsa de cea a lui Jimin ,a-a retras din stransoare.

Ea s-a dat doi pasi in spate si Jimin si-a intors privirea spre ea. Lacrimile au inceput sa ii curga pe obraji in timp ce spatele ei a facut contact cu usa bucatariei. Jimin a venit spre ea si a laut-o de mana privind-o in ochii ei care erau atintiti pe femeia care inca ranjea.

- Kim, esti bine? De ce plangi? Si de ce tremuri asa? a intrebat Jimin incercand sa te linisteasca. Kim nu i-a raspuns atentia ei fiind captata de femeia care isi amesteca cafeaua linistita. Kim s-a apropiat de ea cu pasi mici si lenti , ca de motan.

- Tu. Ce cauti aici? De ce esti aici? a intrebat nervoasa inca curgandui lacrimi pe obraji.

- Nu cred ca asa se vorbește cu persoana care ti-a dat viata. Jimin a facut ochii mari, maxilarul lui inclestindu-de.

- Asa se vorbeste cu persoana care te-a chinuit cand venea nervoasa de la munca. tipatul ei s-a auzit ca un ecou in bucatarie.

Femeia s-a făcut rosie la fața de nervi, lafel si Jimin. Mama lui Kim s-a repezit spre ea si i-a aplicat o palma zdravana peste obraz, capul acesteia rotindu-se 180 de grade spre dreapta.

,, Gata! " a tipat Jimin nervos. A luat-o pe femeie strans de incheietura si a tarat-o pana la usa. A deschis-o si a împins-o afara din casa. I-a laut pantofii si i-a aruncat unse sper ea. Valiza i-a adus-o si a impinsa astfel sa îi loveasca picioarele. ,, Daca cumva mai calcati in casa asta, am sa sun politia si o sa raportez ca intrare prin efracție si abuz fizic unui minor."

A trantit ușa închizând-o si s-a dus in bucatarie. Kim era in aceasi pozitie, cu capul intors. A luat-o în brate pe la spate si i-a mangaiat abdomenul. A sărutat-o pe ceafa, liniștind-o. S-a intors spre el si si-a afundat capul in pieptul lui, dand drumul unui plans inabusitor. El a mangaiat-o pe cap stramngand-o in bratele lui calduroase. A ridicat-o putin de la sol, ca sa se puna pe scaun, cu ea in brate.

Ea si-a dus capul din nou in pieptul lui luându-l si ea la randul ei in brate. Au stat ceva timp asa. Defapt planul lui era ca sa stea acolo pana cand ea se linisteste.

,, Kim, ce ar fi sa mergem sa dormim? S-a facut cam tarziu. " acesta i-a soptit la ureche ca sa nu o sperie. Nu a primit niciun răspuns de la ea. S-a aplecat ca sa se uite spre fatuca ea drăguță dar ea avea ochii inchisi si respira incet si linistit. A ridicat-o in bratele lui si a dus-o pana in camera lui. A dezbracat-o si i-a adus pijamalele ei subtiri de vara. Un tricou si o lenjerie intima. Cea normala ar fi un tricou si niste pantaloni 3 sferturi, dar Jimin e mai destept.

Dimineata următoare, Jimin a fost cel care s-a trezit primul. A stat doar ca sa se uite la cum ingerasul lui statea cu un picior peste bazinul lui, cu o mana pe abdomenul lui si cu capul pe pieptul lui. A chicotic cam tare, cea ce a determinat-o pe Kim sa se trezeasca. Si-a deschis ochii si s-a întins, făcându-i câteva oase sa trosmeasca. S-a lasat moale, dar cand a văzut ca piciorul ei era peste Jimin, a vrut sa și-l retraga dar el a apucat-o de el si l-a tras inapoi peste el.

,, Nu ma deranjeaza." s-a pus si el pe o parte, piciorul ei luându-l im brate pe el, oarecum. A privit-o lung cum incerca sa își tina ochii deschisi. A sărutat-o pe buze făcând-o sa se trezeasca complet. Jimin si-a dus mainile pe fundul ei acoperit doar de lenjeria intima. L-a strans in palme si ea a chitait dragut. S-a indepartat din sarut si s-a uitat spre fundul ei. Acum vazuse ca era imbracata cam vulgar.

,, Jimin! "

,, Da iubire?" a intrebat el dragalas in timp ce inca o strangea de fund.

,, Esti tampit? "

,, De ce? Te-am văzut dezbrăcată de multe ori. Cand erai mica eu te îmbrăcăm cand erai bolnava. Deci nu mai ai ce sa ascunzi de mine, iubire." ea ofteaza si isi acopera obrajii inrositi cu palmele. Jimin chicoteste si o saruta pe frunte de mai multe ori. ,, Te iubesc!"

,, Si eu te iubesc. "

YEAAAAAAA 3mii de ochisori! Va iubesc nebunilor.

P.S. Noua melodie de la BTS efectiv ma omoara!

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
𝐃𝐀𝐃𝐃𝐘 || 𝐉.𝐌  ✔Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum