⸙Capitolul 4⸙

12.5K 374 33
                                    


- Știi de ce îmi place sa fac asta? Sa îți simt bătăile inimi? îl întreb și ma duc mai aproape de el.

- Pentru ca asta ma face sa știu ca cea mai importanta persoana din viata mea este bine. Nu e bolnav sau într-o situație mult mai grava. spun și îl îmbrățișez.

Ma strânge în brate și ma ridica, eu îmi incolacesc picioarele în jurul taliei lui. Mana lui este pe spatele meu strângându-ma de parca as pleca.

- Te iubesc... îl aud cum șoptește în parul meu.

- Și eu te iubesc, fac o pauza și îmi duc gura la urechea lui și continui, daddy. chicotesc când vad ca înmoaie îmbrățișarea.

Mâinile lui se pun pe fundul meu susținându-ma sa nu cad pe joc. M-am rușinat la contacul între mâinile lui și fundul meu.

- Nici măcar nu știi cât înseamnă acele cuvinte pentru mine, pisoi.

- Meaaaw. îl zgârii pe spate, exact ca o pisica și ma strânge mai tare de fund cea ce ma face sa îi dau una după cap.

- E vina ta pentru ca ma exciti atât. Vrei sa te tăvălesc pisoi? face o pauza și ma pupa pe gat. În pat? îmi șoptește.

- O sa te ucid idiotule. spun și îl bat repede pe umeri încercând sa ma dau jos din strânsoarea lui.

- Daca te mai freci atât de mine o sa cedez.

Rad la remarca lui și simt cum se deplasează și se pune pe marginea patului. Își odihnește capul pe pieptul meu și mâinile pe spatele meu. Ma strânge în brate de parca as pleca. Îmi prestez obrazul de capul lui.

- Tati, pune-te sa dormi. ma dau jos de pe el și îi observ ochii care mai au puțin și se închid.

Se ridica și se pune în pat, pe partea dreapta. Îmi lasă loc pe partea stanga dar îmi aleg câteva haine mai comode din dulap și am duc în baie sa ma schimb.

Ma întorc și ma pun și eu pe cealaltă parte a patului. Ma întorc cu spatele la el și încerc și eu sa adorm. Ma ia în brate pe la spate și ma lipește de pieptul lui gol. Îi iau mana ce ma înconjura în brate, asa m-am obișnuit de când eram mai mica, și adorm după ceva timp.

Ma trezesc buimaca și ma uit în jur. Tata încă dormea asa ca îi dau drumul mâinii și ma ridic. Ma duc pana la birou căscând și îmi aprind telefonul sa vad ca este 3 jumate. Nu prea mi-a pasat asa ca m-am dus din nou în pat sa dorm.

Peste ceva timp simt cum cineva îmi ridica capul și mi-l pune pe ceva moale. Îmi deschid încet ochișorii și ma uit in sus, și dau de zâmbetul lui Jiminie. Ma întind și ma pun pe burta, sprijinita în coate. Mi-am pus bărbia în palma și ne uitam unul la altul. Îi analizam trăsăturile frumoase ale feței. Mi-am dus mana spre maxilarul lui și am trasat linii imaginare dea lungul acestuia. Mi-a prins ușor încheietura și și-a împreunat degetele cu ale mele tinandu-ma de mână.

M-a ridicat astfel încât sa fiu mai aproape de el. Dintr-o data mi-a laut fața în palme și m-a sărutat scurt.

Mi-am pus mâna la gură rușinată de ce tocmai s-a întâmplat. Ochii mei erau cât cepele și ma uitam la el care îmi zâmbea atat de drăgăstos încât ar face orice fata pe care nu o cunoaște sa îi cadă în brate într-o secundă.

Când nu am fost atenta, mainile lui s-au înconjurat în jurul taliei mele și m-a ridicat peste el. Picioarele mele erau pe o parte și pe alta a corpului lui.

- Știi, Kim, te iubesc foarte mult. îmi ia ambele mâini și îmi plasează un sărut dulce pe ele.

- Și eu te iubesc, foarte mult, dar îmi dau seama ca te iubesc enorm de mult. ma las cu abdomenul peste el astfel încât sa îmi odihnesc capul pe pieptul lui.

- Îngerul meu... îmi șoptește în timp ce îmi mângâie spatele.

- Tati meu...

- Iubirea mea...

N-am mai știut ce sa spun. Lacrimile se aduna în ochii mei mici. Am încercat sa le retrag și am reușit. Când eram mica, mereu mi-au lipsit astfel de cuvinte. Ma bucur ca acum cineva poate sa mi le spună din inima. L-am strâns mai tare în brate simțind cum inima mea este învăluită în milioane de surse de lumina și căldură.

𝐃𝐀𝐃𝐃𝐘 || 𝐉.𝐌  ✔Where stories live. Discover now