2 роки потому...

2.3K 77 17
                                    

2 РОКИ ПОТОМУ....

Ми з Денисом зустрічаємося ще досі і наші стосунки стали ще міцніші за ці роки.У нас покищо сексу небуло і на мою думку хлопець ледве тримається,але я думаю що скоро все станеться,бо я переконалася,що Денис мене дійсно любить і я вже відчуваю що готова до цього.Мені уже через тиждень виповниться 20 років,да,я знаю що дуже довго з цим тягнула,деякі мої однокласниці уже народили,навіть Мілана і Ілля скоро стануть батьками а я тільки збираюся втрачати цнотливість.

Сьогодні самий найзвичайнісінький день,який нічим не відрізняється від інших.Швидко прийнявши душ я пішла робити собі сніданок,адже уже рік живу окремо від батьків і мама уже не робить для мене свої смачнючі млинці.Я одягнула красиву чорну сукню.
Ось так я змінилася за два роки.

Мені уже пора в училище тому я швидко вийшла із гуртожитка і попрямувала в свій корпус

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Мені уже пора в училище тому я швидко вийшла із гуртожитка і попрямувала в свій корпус.Ви напевно думаюєте чому я,дочка одного із найбагатших людей міста живу в гуртожитку?А тому що я хочу сама досягнути всього і щоб мене не рахували розбалованою фіфою,тому про мою багатеньку родину знає лише директор і декілька друзів.Я навчаюся у самому найзвичайнісінькому училищі,де немає того пафосу,усі дівчатка із не дуже багатих сімей і мені з ними набагато краще ніж з цими мажорками які витрачають батьківські гроші на всяку дорогу фігню якої їм не треба.
А хлопців звісно мені вистачає,кожен хоче зі мною познайомитися,але у мене є Денис,так що я не звертаю на них увагу.

Я змогла подружитися лише з одним хлопцем,він дуже добрий,веселий і з ним є постійно про що поговорити,він не такий гнилий в душі як мої колишні багатенькі друзі.

Святослав 20років

Святослав 20років

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Закохайся в душу,не доторкаючись до тілаWhere stories live. Discover now