11.

30 4 0
                                    

Cara

Cítila som sa trápne. Nenávidím sa, či už v tejto, alebo v mojej klasickej, líščej podobe. Tom sa na mňa pozeral tak zvláštne. Nevedela som, čo si o tom pohlade mám myslieť.

Tak strašne mi niekoho pripomína. V tom mi došlo, koho. "Máš oči ako-" odmlčala som sa. Kolená sa mi podlomili a ja som dopadla na mäkký povrch. To, na čo som dopadla bol Tom. "Máš oči ako-" nevedela som vysloviť jeho meno. Silno som privrela oči. "Máš oči ako Jacob." vydýchla som. Oči som silnejšie stisla k sebe.

"Áno, ja viem. Ryši." uchechtnutie na konci toho oslovenia ma donútilo otvoriť oči. Predomnou klačal nahý, usmievajúci sa Jacob.

"Ja-ja-" "Čo ty? No, kľud, áno? Nič sa predsa nedeje. Alebo áno?" prerušil ma. "N-no, si nahý." vydýchla som. Popravde, nevedela som odtrhnúť oči z jeho tela. "Je to prirodzené." odpovedal bez studu. Nevedela som, čo mu mám povedať.

Tom/Jacob

"Chýbala si mi." šepol som. Jej rumenec na lícach bol neopísateľne zlatý. "Aj ty mne." odpovedala po chvílke ticha. Bola nádherná. Jej ryšavé vlasy sa jej húpali nad prsiami, slabohnedé oči mala hanblivosťou privreté, tenké prsty mala skrčené v päsť.

"Vieš o tomto už dlho?" opýtal som sa jej. "Odkedy som odišla z Alium. Napadli ma a ja som sa neskôr premenila. Bola som vydesená, nevedela som sa zmeniť späť. Bola som vylakaná na smrť. Rovako, ako keď som sa premenila tu." šeptala slová, ktoré ma bodali do srdca.

"Jacob?" dotkla sa nežne môjho pleca. "Áno?" odpovedal som. Nevedel som, čo od nej ešte môžem čakať. Bál som sa nasledujúcej otázky, vety, alebo čohokoľvek, čo malo prísť v tejto chvílke, v tomto hrdlo-zovierajucom momente.

"Môžeš mi, prosím, niečo sľúbiť?" jej hnedé oči pomaly ale isto klesali k zemi. Dvoma prstami som jej zodvihol bradu a jej pohľad konečne spočinul na tom mojom. "Cara, tebe čokoľvek."
Úprímný úsmev vykresľujúci sa na mojich perách upútal jej pozornosť.
"Sľúb mi, teda, že to nikomu neprezradíš." pohľadom ma nedočkavo nabádala na odpoveď.
"Sľubujem. Bude naše malé, líščie tajomstvo."

Ahoj Wroxies!
Prepáčte za oneskorenie, pozabudla som sa.
Snáď sa vám páči :)
Wroxie <3

Foxie's secret ✔Where stories live. Discover now