16 - Halloween?

959 97 13
                                    

- Hol van az a rohadt fül? - kiabáltam negyedjére is a nappaliba berohanva

- Honnan a szarból tudjam? - üvöltött Levi vissza negyedjére a fürdőszobából

- Ne mozogj! - sikította Krista 

Krista elvállalta, hogy megcsinálja Levi sminkjét így Ymirrel átjöttek és kb. már egy órája Krista bent dekkol Levivel. Krista amúgy tünde lett, Ymir meg katonaként. Én meg farkasként várok. Connie és Sasha már ott vannak a bulin amit a Rózsák szerveznek és minket várnak (zombiként). Mikasával és Arminnal a kisboltnál talizunk. Mikasa démonként, Armin bűvészként vár ránk. Annie Arminnal jött és csontvázként. Jean meg Frankeinstein-ként. Fura... Direkt kiírták az egyetem profiljára, hogy  professzorok ne jöjjenek. Kivéve Levit és Hanjit. Őket külön várják. A hírnév az hírnév. Nile ezért tombol. Minden percet ki akar használni amikor Levi mellett lehet, hogy kiismerje a trükkjeit. Szánalmas. Apropó kaptam  munkát egy közeli kávézóban. 

- Szerinted mikor lesznek készen? - kérdezte Ymir tőlem levágva magát a fotelbe

- Fogalmam sincs. 

És igen! Végre! Nyílt a zár és... és... JÉZUS! Ez... Wow. Oké ha nem tudnám, hogy ez Levi vagy, hogy vámpírok nem léteznek (elvileg) azt hiszem elővenném az összes foghagymát amit találnék és rádobnám. De ezen kívül meg olyan... helyes és ellenállhatatlan. Igazi vámpír, igazi Levi.

- Bámulatos vagy - pattant fel Ymir, majd gyorsan hozzátette - Krista

- Na kösz - nézett rá Levi 

- Ugye azt begombolod? - mutattam az ingére, ami alatt a felsőteste láthatóvá vált

Levi halványan elmosolyodott.

- Na persze mert hideg van és nincs szükségünk náthás kapitányra. - tettem fel a kezem védekezően 

- Persze kölyök, begombolom. - kezdte el begombolni - Még kabátot is veszek fel.

- Jó. Az úgy jobb. - biccentettem határozottan 

- TE ÍGY VOLTÁL AZ ÉN KRISTÁM MELLETT??? - förmedt rá Ymir, majd magához húzta a tünde Kristát - Remélem nem férkőzött az elmédbe. 

- Ymir!!! - sikította Krista - Mi? Nem! 

- Perverz! 

- Ha valakinek imponálnék...- vette fel a galléros kabátját Levi, majd vörös szemével rám nézett - Annak már imponáltam. 

Most erre mit mondjak? Igaza volt. 

Kilépve a hideg levegőre rögtön a Rózsák kampusza felé mentünk

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kilépve a hideg levegőre rögtön a Rózsák kampusza felé mentünk. Ahogy azt megbeszéltük a többiek hozzánk csapódtak, majd valaki hátulról a hátamhoz csapódott. Kiabálva ugrottam előre. Mikor mindenki hátra nézett csak azt láttuk, hogy Hanji torka szakadtából röhög.

Soha már (AoT Fanfiction) (Ereri)Where stories live. Discover now