3K Special

656 67 6
                                    

Mivel hétvége volt és az idő is enyhült így berángattam Levit a városba múzeumozni. Nem akármilyen múzeumba. Interaktív múzeumba. Nem volt annyira feldobódva, de mivel végre tudtam járni, így nem akartam egész végig otthon ülni. Éppen a kezét rángatva tartottam egy mexikói festményhez, hogy beálljak egy gitárt megfogva utcai muzsikusnak. Még egy poncsót is felvettem. Levi unottan kattingatott és igazán megsajnáltam.

- Nem akartam akaratos lenni. - biggyesztettem le a szám

- Nem voltál az. Én nem értem ennek az értelmét.

- Akkor had segítsek - vigyorogtam és a fejébe nyomtam egy cowboy kalapot, majd egy plüssdisznót a kezébe és egy tanyasi kép elé állítottam, majd vidáman lefotóztam. Megmuttatam Levinek a képetm, majd figyeltem az arcát.

- Olyan mintha ott lennék. - nézett a szemembe

- Nahát - nevettem - Amikor én álltam ott akkor nem vetted észre?

- Akkor a háttér nem érdekelt. - nézett vissza a képére

Nyomtam egy puszit az arcára, majd tovább mentünk.

Egy gondolás hosszú képhez értünk ahová már fotós is párosult. Beültünk Levivel egymással szembe és tudatlanul egymásra néztünk.

- Egy csókot vagy egy kézfogást. - mondta segítségül a fotós, mire ügyetlenül megcsókoltuk egymást.

- Ez nem lett jó! - hebegtem - Csinálhatunk egy újat?

- Persze

Romantikusan rákulcsoltam Levi kezére a kezem, de ez sem lett jó. Ezt viszont a fotós mondta. Levi unottan nézte a töprengésünket, végül elkapta a nyakam és megcsókolt.

- Ez jó! - csettintett a fotós

Majd még lőttünk pár viccesebb képet amit a végén kikértünk és az egész busz a nevetésemtől zengett amint visszanéztem. Levi mosolyogva figyelt, majd meghívott egy sütire és végül haza mentünk. Nevetve idéztük fel a mai napot egymás karjában és hálát adtam az égnek, hogy ilyen barátom van. Mosolyogva hunytam le a szemem Levi karjaiban és adtam át magam az alvás örömeinek.


~Au~


Arra ébredtem, hogy melegem van és, hogy valaki kiabál. Csukott szemmel akartam Levi felé nyulni, hogy megfogjam a kezét, mikor a kezem leesett az ágyról. Akkor a másik oldal. Fal. Hunyorogva nyitottam ki a szemem és egy kőfallal találtam szembe magam. Visszajöttem az este a koleszba vagy mi? De a szobánkban tapéta van. Megfordulva láttam, hogy egy kicsi szobába fekszem. Hol vagyok? Az este még Levinél voltam. Lerúgtam magamról a paplant és mezítlábam a fa padlóra lógattam. Mi a...

Miért van rajtam a manőver felszereléses ruha? Talán gyakoroltunk? Lentről egy ajtó csapódást hallottam. Zúgó fejjel sétáltam az ajtóhoz, majd kinyitottam. Egy szűk folyosón álltam. Félve mentem a lépcsőhöz, majd lesétáltam. Egy fa asztalt véltem felfedezni. Mindenki ott ült. Armintól Jeanig. Heves szívveréssel néztem rájuk. Mikasa felpattant, így láthatóvá vállt, hogy ki ül az asztalfőn. Levi.

Soha már (AoT Fanfiction) (Ereri)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin